Οσα γίνονται στην Παναχαϊκή αυτές τις ημέρες προκαλούν ζάλη. Για την ακρίβεια, μέσα σε δύο 24ωρα, ελάχιστα έχουν μείνει στη θέση τους.

Και μιλάμε για ομάδα που εκπροσωπεί όλη την Αχαΐα. Πρώτα, αποφασίστηκε το διαζύγιο με τον Σολάκη, ένα διαζύγιο που συνοδεύτηκε με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τον ηλικίας 38 ετών επιθετικό. Μετά, η μπάλα πήρε τον προπονητή Παπακώστα, ο οποίος χθες αντικαταστάθηκε από τον κ. Φυντάνη. Εναν τεχνικό που εμπιστεύεται ξανά η Παναχαϊκή και η διοίκησή της. Οσο για τον Μπρέσκα, κλήθηκε σε απολογία για τη συμπεριφορά που επέδειξε τις τελευταίες ημέρες. Και τέλος, χθες δόθηκε νέα συνέχεια στην κόντρα ΠΑΕ – Σολάκη, με ανακοίνωση που αναφέρεται σε πολλά και καταλήγει με το «καλοφάγωτα Ηλία τα 22 χιλιάρικα».

Το ενδιαφέρον στην όλη ιστορία είναι το εξής: η Παναχαϊκή κατηγορεί τον Σολάκη και στην ανακοίνωσή της τονίζει πως «αυτή δεν έχει σχέση με ομάδες του στοιχήματος, της ντόπας και των στημένων αγώνων στις οποίες έπαιξε τα τελευταία χρόνια ο Σολάκης».

Αυτές οι καταγγελίες είναι αρκετά σοβαρές και ασφαλώς και θα έπρεπε να τεκμηριωθούν. Ο Σολάκης αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό Βόλου, Αστέρα Τρίπολης και Διαγόρα Ρόδου. Αραγε, όταν αποφάσιζαν στην Πάτρα να αποκτήσουν τον επιθετικό δεν γνώριζαν το παρελθόν του; Σίγουρα, ναι. Από τον Βόλο –μέσω ενδιάμεσων σταθμών –στην Πάτρα κατέληξαν τόσο ο Σολάκης, όσο και ο Μπρέσκα. Ο έτερος παίκτης ο οποίος μπήκε στην μπούκα των διοικητικών της Παναχαϊκής. Που τη μία ανεβάζουν στα ύψη κάποιους παίκτες και από την άλλη τους απορρίπτουν και τους λύνουν τα συμβόλαια με διαδικασίες-εξπρές. Ο δε Μπρέσκα, είπε πως οι δικοί του άνθρωποι διαμένουν στον Βόλο και κινδυνεύουν, για τον λόγο αυτόν έχει αναστατωθεί και θέλει να φύγει από την Ελλάδα.

Παραείναι σοβαρά όσα ακούγονται. Σε ένα πρωτάθλημα, μάλιστα, που θέλει να λέγεται επαγγελματικό και απαιτεί εξτρά οικονομική ενίσχυση.