Ο Πανιώνιος συνεχίζει την τρελή πορεία του στην κορυφή της βαθμολογίας της Superleague, αφού χθες στους Ζωσιμάδες νίκησε με 1-2 τα Γιάννινα, ανατρέποντας το εις βάρος του σκορ.

Το σκορ άνοιξε στο 2′ ο Ιλιτς, ενώ στο 28′ ο Γεωργίου δεν κατάφερε να κάνει το 2-0 όταν βρέθηκε μόνος του μπροστά στον Περιστερίδη. Ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη νίκη της ομάδας του. Στο 35′ ο Καπάνταης πήρε ένα έξυπνο πέναλτι από τον Πάντο και ο Γουνδουλάκης το εκτέλεσε εύστοχα, κάνοντας το 1-1. Στις καθυστερήσεις ο Καπάνταης δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα μπροστά στην άδεια εστία του Φεγκρούς.

Στο 70′ ο Ιλιτς έχασε μια ακόμη ευκαιρία από αυτές που δεν χάνονται όταν τον νίκησε ο Περιστερίδης σε τετ α τετ. Στην αμέσως επόμενη φάση, στο 71′, ο Λαμπρόπουλος με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Μενδρινού έκανε το 1-2. Στο 76′ ο Κούρος είχε δοκάρι, ενώ στη συνέχεια ο Φεγκρούς έπιασε την μπάλα η οποία όμως φάνηκε να περνά τη γραμμή του τέρματος.

«Η νίκη μας σε μια τόσο δύσκολη έδρα δείχνει ότι τα παιδιά είναι ικανά για μεγάλα πράγματα. Ο πήχης όμως πρέπει να μείνει χαμηλά και να είμαστε ταπεινοί», δήλωσε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ενώ ο Γιάννης Χριστόπουλος είπε: «Πολύ κακό αποτέλεσμα σε μια πολύ καλή εμφάνιση από τα παιδιά. Δεν θέλω να σχολιάσω τη διαιτησία».

Διαιτητής Αμπάρκιολης (Μακεδονίας) βαθμοί 6 με άριστα το 10.

Την κίτρινη κάρτα είδαν οι: Σάμαρης, Αραβίδης, Ανδράλας, Μενδρινός.

ΠΑΣ Γιάννινα: Φεγκρούς, Κολοβέτσιος, Λίλα, Οικονόμου, Μιχαήλ, Πάντος, Βίλα, Ιλιτς, Γεωργίου (65′ Τζάνης), Τσουκαλάς (82′ Νικλητσιώτης), Κοροβέσης (77′ Γιάκος).

Πανιώνιος: Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κούρος, Λαμπρόπουλος, Ανδράλας, Ρόβας, Γουνδουλάκης, Σάμαρης (66′ Μενδρινός), Κολοβός (61′ Ντούνης), Αραβίδης, Καμπάνταης (77′ Διαμαντάκος).