Ενας αμυντικός που ήρθε από το… πουθενά, ο Ντόε (αυτό ήταν το πρώτο του παιχνίδι με την ομάδα των Χανίων), πέτυχε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά της συνάντησης με την Ξάνθη και έδωσε στον Πλατανιά τη σπουδαία νίκη (δεύτερη στο φετινό πρωτάθλημα) με 3-2 χτες στα Περιβόλια.

Το δεύτερο γκολ που πέτυχε ο Ντόε ήρθε στο 91ο λεπτό του αγώνα και ήταν εκείνο που «λύτρωσε» τον Πλατανιά. Η Ξάνθη, αν και έπαιζε με 9 παίκτες, ισοφάρισε σε 2-2 στο 89′ με τον Βασιλακάκη. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Γκλέισον στο 11′, αλλά η αποβολή του Μαρίν στο 39′ άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Πλατανιάς ισοφάρισε με αυτογκόλ του Γκλέισον (47′) και όλα κρίθηκαν στο τελευταίο 10λεπτο με συνεχείς ανατροπές. Καθοριστικό σημείο ο τραυματισμός και η αποχώρηση του Γκλέισον από το παιχνίδι στο 84′ (η Ξάνθη συνέχισε με 9 παίκτες), στο ίδιο λεπτό που ο Ντόε έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους.

Διαιτητής: Ντίτσιος (Πρέβεζα).

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 39′ Μαρίν.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Τζανής, Κανακούδης, Αναστασάκος (86′ Μιρτσέτα), Μαρτσάκης, Αγκιλέρα, Κάλαϊζιτς (78′ Γιακουμάκης), Ουντότζι, Ουκάρ (46′ Γκονζάλες), Ντόε.

ΞΑΝΘΗ: Βιβιανί, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Μαρίν, Μαρκόφσκι (61′ Mάνταλος), Μαρσελίνιο (76′ Φλίσκας), Βασιλακάκης, Πίντο, Βάλλας, Ντάνι, Ρανός (42′ Πλατέλλας).

«Ολα τα παιδιά κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια. Είχαμε πολύ άγχος. Ασκήσαμε μεγάλη πίεση στην ομάδα της Ξάνθης. Ο αντίπαλος στο τέλος έπαιζε με δυο παίκτες λιγότερους και αυτό μας βοήθησε. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο που μας βοήθησε», ήταν το λόγια του Γιάννη Χατζηνικολάου μετά το τέλος της συνάντησης. Ο εκτελών χρέη προπονητή στην Ξάνθη Γιάννης Παπαδημητρίου, εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία του Ντίτσιου: «Κάναμε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο παρότι προηγηθήκαμε στο σκορ. Στο δεύτερο τα παιδιά προσπάθησαν πολύ. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες. Αντίθετα έχω πολλά παράπονα από τον διαιτητή».