Το πρωί της Πέμπτης οι παράγοντες και οι οπαδοί του Πλατανιά θα γνωρίζουν αν ο Τζίμι Τραορέ θα γίνει μόνιμος κάτοικος Χανίων. Ο πολύπειρος μπακ αναμένεται να δώσει οριστική απάντηση στους ανθρώπους των νεοφώτιστων τις επόμενες ώρες. Στις τάξεις του Πλατανιά επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία και όλοι ευελπιστούν ο άλλοτε μπακ της Λίβερπουλ να πεισθεί τελικά από το πρότζεκτ που του παρουσιάστηκε και να μπει στο… καράβι για τα Χανιά. Ο γάλλος αμυντικός έχει μείνει ελεύθερος από τη Μαρσέιγ και η κρητική ΠΑΕ περιμένει το «ναι» του παίκτη.

Οι Χανιώτες έχουν έρθει σε συμφωνία με τον εκπρόσωπό του και δείχνουν έτοιμοι να κάνουν την υπέρβαση στα οικονομικά του συλλόγου, πραγματοποιώντας τη μεταγραφική έκπληξη του καλοκαιριού.

Για το θέμα που έχει προκύψει με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία δεν έδωσε άδεια στον Πλατανιά που εμφανίζει κενά στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, οι Χανιώτες επισημαίνουν ότι η άνοδος της ομάδας και ο λίγος χρόνος που μεσολάβησε δεν τους έχει επιτρέψει να ολοκληρώσουν τη διαδικασία. Ευελπιστούν όμως ότι δεν θα έχουν πρόβλημα.