Εκνευρισμό προκαλεί στον Παναθηναϊκό η καθυστέρηση της υπογραφής των συμβολαίων από τον Στεφάν Λασμέ, που εδώ και δύο ημέρες έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Πράσινους. Η υπόθεση όμως δεν κλείνει όσο ο Αφρικανός δεν στέλνει υπογεγραμμένα τα συμβόλαια που του έχει καταθέσει ο ΠΑΟ, ο οποίος με τόσα ανοιχτά μέτωπα δεν έχει χρόνο για χάσιμο.

Στον Παναθηναϊκό έχουν αρχίσει να ανησυχούν, αφού ο 29χρονος όπως προκύπτει από τις πληροφορίες που συγκέντρωσαν έχει θέμα με την άδεια παραμονής του στις ΗΠΑ, και είχε φτάσει στο σημείο να εγκαταλείψει τη Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης προκειμένου να μπορεί να είναι σπίτι του κοντά στην οικογένεια που έχει αποκτήσει με την αμερικάνα σύζυγό του. Το βράδυ που πέρασε οι αμερικανοί εκπρόσωποί του θα είχαν νέα συζήτηση με τον Λασμέ προκειμένου να αποφασίσει να υπογράψει το συμβόλαιο, μιας και οι Πράσινοι ζήτησαν να κλείσει άμεσα το θέμα διαφορετικά θα στραφούν σε άλλον παίκτη.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να ισχύσει στην περίπτωση αυτή το ουδέν κακόν αμιγές καλού και ο Παναθηναϊκός να βρει λύση και στο ακανθώδες πρόβλημα του ελληνικού κορμού. Από τη στιγμή που ο Μαυροειδής επέλεξε τον Ολυμπιακό και ο Περπέρογλου είναι στον αέρα, ο Αργύρης Πεδουλάκης αναζητά παίκτες για τις θέσεις των Ελλήνων. Με αφορμή τη συμφωνία με τον Λασμέ γέμισε το 4 και αυτομάτως δεν μπορούσε να γίνει κίνηση για τον Μαυροκεφαλίδη που θέλει να φύγει από τη Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, κάτι που φέρεται να επιθυμεί λόγω χρημάτων και η ρωσική ομάδα.

Λόγω της έλλειψης Ελλήνων χθες προέκυψε ως υποψήφιος για μια θέση στο ρόστερ ο Ζήσης Σαρικόπουλος αλλά και ο Κώστας Χαρίσης, που μάλλον έχει περισσότερες πιθανότητες. Ομως όλα αυτά τα ονόματα μοιάζουν με κομμάτια από ένα ντόμινο που αρχίζει στο Λας Βέγκας όπου ο Λάσμε σκεφτόταν αν θα υπογράψει στον ΠΑΟ ή θα κάνει το χατίρι της γυναίκας του να δοκιμάσει στο ΝΒΑ και τις ΗΠΑ.

Τέλος, για τη θέση του πόιντ γκαρντ ένα όνομα που εξετάζει ο ΠΑΟ είναι του Ρόκο Λένι Ούκιτς. Οι απαιτήσεις του είναι υψηλές, ο Πεδουλάκης επιθυμεί πιο ταχύ και εκρηκτικό παίκτη, αλλά ο Κροάτης έχει χαρακτηριστικά που δεν αφήνουν αδιάφορους τους Πράσινους. Προηγείται όμως η υπόθεση Λασμέ και η απόκτηση Ελλήνων…