Στη συμπληρωματική του απολογία υποστηρίζει ότι αληθινός δικαιούχος των επίμαχων εταιρειών ήταν ο ίδιος ο Α. Τσοχατζόπουλος. Οι ερωτήσεις για τις άγνωστες στο ευρύ κοινό αλλά στοχευμένες από τις δικαστικές Αρχές εδώ και πολύ καιρό εταιρείες πέφτουν βροχή στον Ν. Ζήγρα.
Ερώτηση: Εμβάσματα 4,5 εκατομμυρίων δολαρίων, 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων και 1 εκατομμυρίου δολαρίων πιστώθηκαν σε λογαριασμούς της Torcaso στην Κύπρο από τον λογαριασμό 051524866 της Morgan Stanley Ζυρίχης. Σε ποιον ανήκει ο λογαριασμός αυτός και τι αφορούσαν τα χρήματα;
Κατηγορούμενος: Ο λογαριασμός αυτός ανήκει στην Bluebell, τον άνοιξα εγώ ως εκπρόσωπός της και τα χρήματα είναι προϊόν είσπραξης επιταγών που είχε δώσει ο Ντ. Μιχαηλίδης. Εγώ έδωσα εντολή να μεταφερθούν στην Torcaso, που δημιουργήθηκε για να διακινούνται χρήματα του Τσοχατζόπουλου για αγορά συγκεκριμένων ακινήτων.
Ερώτηση: Ποσά 16.202.000 ελβετικών φράγκων με εντολή του Αλ Σαγιάντ Φουάντ δόθηκαν στην Bluebell. Ιδιο ποσό δόθηκε και στην P & A Investment. Τι αφορούσαν αυτά τα χρήματα;
Κατηγορούμενος: Και στην περίπτωση αυτή, τις επιταγές έδινε σε εμένα ο Μιχαηλίδης. Οσον αφορά την P & A Investment, ήταν εταιρεία του Τσοχατζόπουλου και χρησίμευε για τη διακίνηση της παράνομης περιουσίας του.
Ερώτηση: Γνωρίζετε την εταιρεία Noris AG;
Κατηγορούμενος: Η εταιρεία αυτή ιδρύθηκε από εμένα για να αγοράσει ο Τσοχατζόπουλος μετοχές του ΙΑΝΟΥ.
Ερώτηση: Τι ποσοστό των μετοχών αγόρασε ο Τσοχατζόπουλος και με ποιο τίμημα;
Κατηγορούμενος: Αυτό είναι μεγάλο μυστικό δικό τους. Διαχειρίστρια της Νoris ήταν μια ελβετική εταιρεία, η Καμινάδα.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από