Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν πήγε στη συνάντηση  αλλά οι υπογραφές μπήκαν κανονικά από τους νομικούς εκπροσώπους του.
Ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος είναι ο εμπνευστής της «Παναθηναϊκής συμμαχίας» είπε:

«Ευχαριστώ όλο τον κόσμο, όλους τους παράγοντες για τη στήριξη που έκαναν δυνατή την μεταβίβαση των μετοχών. Το σωματείο αντιπροσωπεύει τους οπαδούς. Θέλω να επισημάνω ότι εάν δεν είχαν υπάρξει οι προηγούμενοι μέτοχοι και οι οπαδοί του δεν θα είχαμε τον ΠΑΟ. Όταν άρχισε η προσπάθεια και με τον κ.Καμάρα αρχίσαμε στις συσκέψεις ήρθαμε σε αδιέξοδο. Σκεφτήκαμε ότι ο μόνος δρόμος είναι ο κόσμος του. Δεν είναι δυνατόν να μην έχουμε τη δύναμη και τη θέληση εμείς οι οπαδοί του να ξακανάνουμε τον ΠΑΟ μια πολύ μεγάλη ομάδα.

Ευχαριστώ όλους, που έχουν συμμετάσχει και ειδικά αυτούς που έχουν δώσει 20€ γιατί είναι δεδομένο ότι το έχουν κάνει από το υστέρημα τους. Πρέπει να μάθουμε από τις ζημιές που έγιναν πέρσι. Πρέπει να συζητήσουμε τώρα που θα πάει ο ΠΑΟ και αρχίσουμε το χτίσιμο για έναν νέο Παναθηναϊκό. Ευχαριστούμε τους παίκτες και τον προπονητή που δέχθηκαν να καθυστερήσουν οι πληρωμές τους. Και τους οπαδούς του όλους! Έχουμε μεγάλη ευθύνη γιατί από εδώ και πέρα ο ΠΑΟ ανήκει στους οπαδούς του».

Ο Παναθηναϊκός είχε περάσει στην οικογένεια Βαρδινογιάννη στις 16 Ιουλίου 1979. Με την οικογένεια Βαρδινογιάννη στη διοίκηση  η ομάδα κατέκτησε 8 πρωταθλήματα ('84, '86, '90, '91, '95, '96, '04, '10), 11 Κύπελλα ('82, '84, '86, '88, '89, '91, '93, '94, '95, '04, '10), έξι νταμπλ συνολικά και τρία Σούπερ Καπ ('88, '93, '94).

Η ανακοίνωση της «Παναθηναϊκής συμμαχίας» έχει ως εξής:

«Η αλλαγή σελίδας είναι γεγονός καθώς το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών πέρασε στα χέρια της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Με κάθε επισημότητα, παρουσία και των ΜΜΕ, έπεσαν οι υπογραφές με την πλευρά Βαρδινογιάννη και η ομάδα πέρασε και τυπικά στα χέρια του Σωματείου, δηλαδή του κόσμου της. Η Παναθηναϊκή Συμμαχία ευχαριστεί την οικογένεια Βαρδινογιάννη για όλα όσα πρόσφερε στο σύλλογο και παίρνει πλέον τη σκυτάλη για να τον κάνει ξανά μεγάλο».

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεταβίβασης των μετοχών της οικογένειας Βαρδινογιάννη, ο Ανδρέας Βγενόπουλος ανακοίνωσε την προσχώρησή του στην κίνηση. .

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από