Ο Ολυμπιακός επικράτησε της ρωσικής Αλάνια Βλαντικαφκάζ με γκολ που σημείωσε στο 13′ ο Ράφικ Τζιμπούρ με ωραίο σουτ.

Ο Ζαρντίμ θέλησε να δει πως ταιριάζουν στο κέντρο της άμυνας οι Σιόβας και Μανωλάς, ενώ ο Παπάζογλου χρησιμοποιήθηκε δεξιά. Πάντως, είναι ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός θέλει δουλειά προκειμένου να παρουσιάσει το νέο του πρόσωπο.

Ο πορτογάλος προπονητής χρησιμοποίησε τους εξής: Κάρολ (46′ Μέγιερι), Παπάζογλου(78′ Χαβίτο), Μανωλάς, Σιόβας, Ποτουρίδης(46′ Ντιελνά), Μοντέστο, Φέισα(46′ Σουμπίνιο), Βλαχοδήμος(46′ Πάντελιτς), Ντιόγκο (46′ Τάτος), Αμπντούν(84′ Βλαχοδήμος), Τζιμπούρ(61′ Καραγκούνης).

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βελτιωμένος έδειξε ο ΠΑΟ σε σύγκριση με τα πρόσφατα παιχνίδαι του. Ο Βιτόλο έκανε καλή δουλειά στη μεσαία γραμμή, ενώ άρεσε ο νεαρός Χουχούμης. Το γκολ για το 1-0 απέναντι στην Ελ Γιαϊς από το Κατάρ, πέτυχε ο Βελάσκες στο 28′. Ενας μπακ που δείχνει ικανότητα και στον επιθετικό τομέα.

Οι παίκτες που έριξε στο παιχνίδι ο Φερέιρα ήταν οι εξής: Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες(46′ Πίντο), Βύντρα(46′ Σεϊταρίδης), Βιτόλο(46′ Τοτσέ), Ζέκα(59′ Λαγός), Χουχούμης(59′ Ιωαννίδης), Χριστοδουλόπουλος(84′ Δώνης), Μαρίνος, Πετρόπουλος(70′ Κουσίδης).