Η ζωή του Μικ Τζάγκερ είναι πολύ ενδιαφέρουσα και άκρως ερωτική για να μην την εκμεταλλευθεί ένας επαγγελματίας βιογράφος. Ενώ ο Κιθ Ρίτσαρντς υπέγραψε ο ίδιος τις αναμνήσεις του, ο Κρίστοφερ Αντερσεν ανέλαβε την έρευνα για τον Τζάγκερ. Και με τον τίτλο «Mick: The Wild Life and Mad Genius of Jagger» το βιβλίο του θα κυκλοφορήσει στο τέλος του μήνα στην Αμερική, χωρίς την έγκριση του Μικ Τζάγκερ.
Ωστόσο, σύζυγοι και πρώην ερωμένες του Μικ ανοίχτηκαν στον αμερικανό δημοσιογράφο και του εμπιστεύθηκαν πολλές κρυφές λεπτομέρειες από την ερωτική τους εμπειρία μαζί του. Μέσα στις σελίδες του βιβλίου ο συγγραφέας εξηγεί το χρονικό της γνωριμίας του Μικ με την Κάρλα Μπρούνι, την εποχή που εκείνη σχετιζόταν με τον Ερικ Κλάπτον.
Η Κάρλα ήταν η αιτία που η Τζέρι Χολ χώρισε τον ροκ σύντροφό της. Αν και η Κάρλα τον άφησε επειδή βαρέθηκε και αυτή τις απιστίες του, σε ένα χειρόγραφο σημείωμά της προς εκείνον παραδέχεται ότι δεν θα τον ξεπεράσει ποτέ. Κι ας της είχε ομολογήσει ότι από το κρεβάτι του πέρασαν περίπου 4.000 γυναίκες.
Οχι όμως και η Αντζελίνα Ζολί, την οποία ο Μικ πολιόρκησε στενά αλλά εκείνη δεν παρασύρθηκε από τη γοητεία του.
Γι' αυτήν τη γοητεία μιλά στο βιβλίο του Αντερσεν και η Αντζι Μπάουι. Η σύζυγος του Ντέιβιντ Μπάουι και άλλοι φίλοι των δύο θρύλων της μουσικής παραδέχονται ότι η σχέση τους ξεπερνούσε το πλαίσιο της φιλίας. Γνωρίστηκαν το 1973, όταν ο Μικ επισκέφτηκε τον Μπάουι στα παρασκήνια μιας συναυλίας του. Από τότε ο ένας άρχισε να θαυμάζει τον άλλον, να ανταλλάσσουν δώρα και πολύ σύντομα προχώρησαν σε πιο στενές επαφές.
Ενα πρωινό που η Αντζι Μπάουι επέστρεφε στο διαμέρισμα που μοιραζόταν με τον Ντέιβιντ στο Λονδίνο, η οικιακή βοηθός είπε στην Αντζι ότι κάποιος άλλος ήταν στο δικό της κρεβάτι. Η Αντζι πλησίασε αθόρυβα, άνοιξε την πόρτα και είδε τον Μικ με τον Ντέιβιντ γυμνούς να κοιμούνται μαζί.
Την ερωτική σχέση των δύο ανδρών επαλήθευσε και η Αβα Τσέρι που έκανε φωνητικά και ζούσε με τους Μπάουι εκείνη την εποχή: «Ο Μικ και ο Ντέιβιντ ήταν τρελαμένοι ο ένας για τον άλλον. Αν και ήταν πολλές οι φορές που οι τρεις μας καταλήξαμε στο κρεβάτι, τελικά τους έβλεπα να κάνουν σεξ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από