Νέο επεισόδιο στην ιταλική σαπουνόπερα του καλοκαιριού. Η Ραφαέλα Φίκο σε ανοιχτή επιστολή προς τον Μπαλοτέλι που δημοσιεύει σήμερα το εβδομαδιαίο περιοδικό «Τσι» τον ενημερώνει πως είναι έτοιμη να κάνει το τεστ DNA που απαιτεί ο ιταλός ποδοσφαιριστής προκειμένου να αναγνωρίσει το παιδί που κυοφορεί η πρώην σύντροφός του.

«Αυτό το παιδί», γράφει η Φίκο, «το επιθυμώ με όλη μου την καρδιά και το θέλω γιατί δεν είναι ένα παιδί που έρχεται από σύμπτωση, αλλά είναι το αποτέλεσμα της αγάπης δύο ανθρώπων και γνωρίζεις πολύ καλά τι εννοώ». Και καταλήγει: «Είναι ο μόνος τρόπος να σου μιλήσω. Θα κάνω το τεστ DNA, ας γίνει έτσι. Αν και τα γεγονότα της ζωής μας χώρισαν θα είσαι πάντα ο πατέρας του παιδιού, θα το φροντίζεις και θα του δείχνεις αγάπη. Ξέρεις πού θα με βρεις. Πάντα θα είμαι πρόθυμη να σου μιλήσω για το μέλλον του παιδιού σου. Του γιου μας».

Το πιθανότερο είναι ο Μάριο Μπαλοτέλι να βρίσκεται σε κάποιο από τα κλειστά κλαμπ του Σεν Τροπέ αγκαλιά με ξανθές γυναίκες, καπνίζοντας και καταναλώνοντας μεγάλες ποσότητες σαμπάνιας, όταν θα διαβάζει αυτές τις αράδες της Φίκο.

Το βέβαιο είναι πως οι Ιταλοί παρακολουθούν μια σαπουνόπερα και τα περιοδικά που κρυφοκοιτούν από τις κλειδαρότρυπες βρήκαν θέμα για να πουλήσουν.

Ο αδερφός της Ραφαέλα Φίκο, Φραντσέσκο, δεν έχασε την ευκαιρία να βγει στο προσκήνιο δηλώνοντας πως από το περιβάλλον του Μπαλοτέλι πίεζαν την αδερφή του να κάνει έκτρωση και πως η αιτία που χώρισε το διάσημο ζευγάρι ήταν η εγκυμοσύνη, αν και ο άσος της Μάντστεστερ Σίτι υποστηρίζει πως ήταν ο τελευταίος που το έμαθε.

Ο Φραντσέσκο είπε ακόμα πως η μητέρα του Αντουανέτα πίεσε τη Ραφαέλα να κρατήσει το παιδί, το οποίο αν είναι αγόρι θα του δοθεί το όνομα Αλφόνσο.

Η πρωταγωνίστρια της σαπουνόπερας, που περιφέρει την εγκυμοσύνη της από στούντιο σε στούντιο, δήλωσε πως θα αποσυρθεί από την καριέρα της (;) για να αφοσιωθεί στο παιδί της.

Συνεχίζεται…