Τη λύση διοίκησης Πρωτοδικείου εξετάζουν τις τελευταίες ημέρες στην ΑΕΚ. Από την πλευρά του ο Θωμάς Μαύρος προσπαθεί να ανοίξει τις κλειστές πόρτες των Πέτρου Παππά και Νίκου Νοτιά προκειμένου να δώσουν οικονομικές ενέσεις στην Ενωση, ενώ ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει σηκώσει τα μανίκια του.
Ο πρώην πρόεδρος των Κιτρινόμαυρων ανέλαβε το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να γίνει νέα ρύθμιση των χρεών στην Εφορία. Ο Ντέμης είχε στείλει επιστολή στο υπουργείο Οικονομικών και έλαβε θετική απάντηση για συνάντηση τις επόμενες ημέρες. Ο Νικολαΐδης πρόκειται να συναντηθεί με τον αναπληρωτή υπουργό Χρήστο Σταϊκούρα, αλλά και τον υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη (υπεύθυνος για τον τομέα των δαπανών). Τι επιδιώκει ο Νικολαΐδης; Επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των χρεών της ΑΕΚ προς την Εφορία με μείωση της μηνιαίας δόσης από 500.000 ευρώ σε περίπου 200.000 ευρώ. Βασικό επιχείρημα της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ είναι ότι μόνο έτσι θα μπορέσει η ΑΕΚ να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της, ενώ διαφορετικά θα πτωχεύσει και θα χαθούν τα χρήματα για το ελληνικό κράτος.
Ο Θωμάς Μαύρος επικοινώνησε χθες τηλεφωνικά με τον Πέτρο Παππά και κλείστηκε νέο ραντεβού το Σαββατοκύριακο για να τον ενημερώσει σχετικά με τις κινήσεις που έχουν γίνει έως τώρα. Το ερώτημα που τίθεται είναι αν ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ θα γίνει συμμέτοχος στην προσπάθεια σωτηρίας της ΑΕΚ.
Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Η θητεία των μελών του διοικητικού συμβουλίου παρατείνεται αυτοδικαίως μέχρι την εκλογή νέου από την οποιαδήποτε επόμενη Γενική Συνέλευση των μετόχων και δεν δημιουργείται κανένα απολύτως θέμα με τη λειτουργία της ΠΑΕ».
Ο Παναγιώτης Λαγός, ο οποίος δοκιμάστηκε στην Ντιναμό Δρέσδης, επέστρεψε στην Αθήνα και φαίνεται ότι δεν θα προχωρήσει η μεταγραφή στον γερμανικό σύλλογο. Ο Βαγγέλης Βλάχος έχει ξεχωρίσει 4-5 νεαρούς ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις που γίνονται στα Σπάτα και θα τους δώσει την ευκαιρία να βρεθούν με την πρώτη ομάδα στην προετοιμασία στο Πρέστον.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από