Τέτοια… Νίκη είναι για άνοδο! Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη, Νίκη Βόλου, πέτυχε σπουδαία ανατροπή στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων και πλέον θα αγωνιστεί για δύο αποτελέσματα στον εντός έδρας αγώνα με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Football League 2.

Στον Πύργο, όπου ο Πανηλειακός έπαιζε το τελευταίο του χαρτί, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Τσετιροκλή στο 16ο λεπτό. Η Νίκη Βόλου όμως ισοφάρισε στο 62′ (Λαζαρίδης) και πήρε τη νίκη στο 90’+4′ με τον Στουρνάρα.

Με το 2-1 επί του Πανηλειακού η Νίκη παρέμεινε πρώτη, διατηρώντας την απόσταση του ενός βαθμού από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης που νίκησε με 2-0 την αδιάφορη βαθμολογικά Ζάκυνθο. Τα δύο γκολ σημείωσε ο Καραγιάννης (22′ και 54′) και άπαντες στο γήπεδο περίμεναν τα ευχάριστα νέα από τον Πύργο.

Τα δεδομένα όμως άλλαξαν άρδην στη λήξη του αγώνα και έτσι όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική στο σούπερ ντέρμπι του Βόλου.

Η γηπεδούχος Νίκη με νικηφόρο αποτέλεσμα αλλά και με ισοπαλία θα πάρει το εισιτήριο της ανόδου στη Football League, ενώ ο Οικονόμος χρειάζεται τη νίκη για να ανατρέψει την κατάσταση και να προβιβαστεί.