Το μυαλό στις παραλίες φαίνεται πως είχαν οι παίκτες του ΟΦΗ στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο Ηράκλειο και οι Ηπειρώτες τους τιμώρησαν παίρνοντας τη νίκη με σκορ 2-0.

Η ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη παρουσιάστηκε μεταμορφωμένη σε σχέση με το παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής όταν γνώρισε βαριά ήττα (4-0) από τον Ολυμπιακό στο γήπεδό της.

Ο ΟΦΗ απείλησε πρώτος με τον Ουκάρ στο 5′, αλλά οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 15′ με τον Πατσατζόγλου. Ο ΟΦΗ είχε αργό ρυθμό στο παιχνίδι του, ενώ το μεγάλο μείον για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου εντοπίστηκε στον τομέα της ανάπτυξης, όπου οι γηπεδούχοι βαθμολογούνται με μηδέν. Ετσι, το 0-0 με το οποίο έκλεισε το πρώτο ημίχρονο αποτέλεσε φυσιολογική εξέλιξη, αφήνοντας πικρή γεύση στους φιλάθλους που ζητούσαν επιμόνως ένα γκολ.

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ ξεκίνησε με ένα καλό σουτ του Ζορμπά, που δεν βρήκε στόχο. Ο Τζάνης στο 62′ πάγωσε το Γεντί Κουλέ κάνοντας το 0-1 σε μια γρήγορη αντεπίθεση. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 71′ με αυτογκόλ του Πίτσου έγινε το 0-2 για τους Γιαννιώτες.

Διαιτητής: Δελφάκης (Αρκαδίας).

ΟΦΗ: Σαχσανίδης, Βερόν, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης (67′ Μπούρμπος), Ζορμπάς (80′ Νύχταρης), Πίτσος, Μάντζιος, Ουκάρ, Σόουζα, Ζόρντι Λόπεζ (68′ Μποντόρ), Χόρχε Λόπεθ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Φεγκρούς, Πάντος, Μιχαήλ (68′ Βάντερσον), Πατσατζόγλου, Τζημόπουλος, Λίλα, Γιάκος, Γεωργίου, Κυριάκος (56′ Σκούφαλης), Τζάνης, Βίλα.

n Αποθεώθηκε η βοηθός Κουρουμπίλια σε ένα σπριντ που έκανε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου μπροστά από τη θύρα 4. Αν μη τι άλλο, οι φίλαθλοι του ΟΦΗ ήταν πιο ευγενικοί από εκείνους του Αρη, που της πέταξαν το περιβόητο μπουκάλι στο παιχνίδι με την Τρίπολη.