Δύο άτομα μεταφέρθηκαν  στο νοσοκομείο, ενώ μεγάλες ζημιές προκλήθηκαν σε αυτοκίνητα, καταστήματα και σπίτια. Η βόμβα είχε ως στόχο τα γραφεία του Συνδέσμου Οπαδών του Παναθηναϊκού, που βρίσκονται στη διασταύρωση των οδών Κορίνθου και Τσαμαδού, στο κέντρο της πόλης.

Η έκρηξη ακούστηκε σε όλη την Πάτρα και ανάγκασε πολλούς ανθρώπους να πεταχτούν, πανικοβλημένοι, από τα κρεβάτια τους ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που βγήκαν από τα σπίτια τους για να δουν τι συμβαίνει. Δύο άτομα υπέστησαν σοκ και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Η περιοχή γύρω από τα γραφεία του Παναθηναϊκού έμοιαζε με βομβαρδισμένο τοπίο. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την Αστυνομία, περίπου πέντε σταθμευμένα αυτοκίνητα καταστράφηκαν ολοσχερώς και άλλα πέντε υπέστησαν σοβαρές ζημιές. Επίσης, έσπασαν οι υαλοπίνακες καταστημάτων και τζάμια από τις εισόδους και τα παράθυρα των γειτονικών σπιτιών.

Ανδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να περισυλλέξουν υπολείμματα της βόμβας και τυχόν άλλα στοιχεία, που θα τους οδηγήσουν στον εντοπισμό των δραστών.

Η επίθεση αποδίδεται στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες στην πόλη, ανάμεσα σε οπαδούς ποδοσφαιρικών ομάδων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από