Ο Σέρχιο Κόκε είδε και απόειδε ότι δεν περνά η μπογιά του, με τα χρήματα που ζητά, σε ομάδες μακριά από το «Κλεάνθης Βικελίδης» και επέστρεψε χθες στη Θεσσαλονίκη από την Πολωνία άρον άρον. Το ναυάγιο της συμφωνίας με τη Λέγκια φαίνεται ότι του έδωσε ένα καλό μάθημα.

Αν έχει εμπεδώσει το μάθημα αυτό ή όχι θα φανεί στη συνάντηση που έχει σήμερα με τη διοίκηση του Αρη, με την οποία θα συζητήσει και πάλι την προοπτική επιστροφής στην ομάδα, όχι βέβαια με τα δεδομένα που έθετε στην τελευταία διαπραγμάτευση. Ο ισπανός επιθετικός πρέπει να καλύψει τις επιταγές που έχει δώσει στον Αρη την άνοιξη του 2011 προκειμένου να εξαγοράσει την ελευθερία του.

Οι επιταγές που οφείλει είναι ύψους 550.000 ευρώ. Στην τελευταία διαπραγμάτευση που έκανε την περασμένη εβδομάδα προκειμένου να επιστρέψει στον Αρη οι απαιτήσεις του κρίθηκαν παράλογες, αφού πέρα από τις επιταγές που έχει δώσει, ήθελε να εισπράξει και χρήματα για το νέο συμβόλαιο που θα υπέγραφε. Τέτοιο δεδομένο βέβαια δεν υπάρχει περίπτωση να ισχύσει στη συμφωνία, αφού πλέον στον Αρη τα κασέ έχουν πέσει πάρα πολύ από την περίοδο που θυμόταν ο Κόκε. Ενα ακόμη σημαντικό θέμα προκειμένου να υλοποιηθεί η όποια συμφωνία με τον Ισπανό επιθετικό είναι να βρεθεί λύση με τις οφειλές που έχει η ομάδα της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να μπορέσει να πραγματοποιήσει μεταγραφές.

Ο Μανουέλ Μασάδο αναμένεται σήμερα να πραγματοποιήσει πρόβα 11άδας ενόψει της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό την Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο πορτογάλος τεχνικός είδε με ικανοποίηση τον Σάκη Πρίττα να προπονείται χθες δίχως να νιώσει ενοχλήσεις και δεν αποκλείεται να τον επαναφέρει στην 11άδα. Αντίθετα, οι Τόχα και Γιαννιώτας δεν είναι ακόμη έτοιμοι και δεν υπολογίζονται. Στο κέντρο της άμυνας επιστρέφει ο Λαζαρίδης, ενώ ο Μανουέλ Μασάδο ελπίζει ότι η ομάδα του στο παιχνίδι της Κυριακής θα παρουσιάσει βελτίωση στην αμυντική συμπεριφορά της, εκεί όπου διαπίστωσε ότι υπάρχει το μεγαλύτερο πρόβλημα.