ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ο Ολυμπιακός που φωνάζει για τη διαιτησία. Φέτος αδικήθηκε σχεδόν σε όλα τα ματς, στα οποία έχασε βαθμούς και σε κάποια που δεν έχασε. Ωστόσο, έχει άδικο ο πρόεδρός του όταν λέει ότι υπάρχει ένα σύστημα που από το περασμένο καλοκαίρι πολεμάει με λύσσα την ομάδα του.

ΠΟΙΟΣ θα μπορούσε να τον «στήσει» δηλαδή; Ο Βαρδινογιάννης που έχει παρκάρει τις μετοχές του σε δικηγορικό γραφείο; Ο Γόντικας που δεν ξέρει πώς θα ξημερώσει; Ο Πατέρας που ξεχαρμάνιασε με το νταμπλ και έκλεισε ως παράγοντας; Ο Βγενόπουλος για να κάνει μάγκα τον Τζίγκερ; Ο Αδαμίδης που δεν μπορεί να στήσει ούτε πάγκο στη λαϊκή; Ο Πιλάβιος και ο Βασσάρας από μόνοι τους; Ή ο Σαρρής (πρόεδρος της ΚΕΔ) που όταν χάνει ο Γαύρος κλείνει το ιατρείο του για τρεις μέρες;

ΜΕΤΑ ΤΑ ντράβαλα του περασμένου καλοκαιριού, η κατεύθυνση που είχε δοθεί εξ αρχής ήταν ότι «φέτος δεν πρέπει να έχουμε τα περυσινά». Με τα «περυσινά» να συνοψίζονται στα όργια του ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης», οι διαιτητές κατάλαβαν ότι αν ευνοήσουν τον Ολυμπιακό κινδυνεύουν να χάσουν τις σφυρίχτρες τους. Και για να είναι σίγουροι, τον αδικούν.

ΠΑΝΤΩΣ, αλίμονο στο ποδόσφαιρο που ξηλώνει τους αρχιδιαιτητές και τους εισαγγελείς του όταν στενοχωρούν τους προέδρους των ομάδων.