«Παραιτούμαι, δεν θέλω να συνεχίσω», φέρεται να είπε ο Ζαγοράκης στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ Θανάση Κατσαρή, με τον οποίο επικοινώνησε το πρωί για να του γνωστοποιήσει την απόφασή του.

 
Είναι σαφές ότι οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ είναι ραγδαίες, καθώς ο Ζαγοράκης δεν άντεξε τις αποδοκιμασίες του κόσμου προς το πρόσωπό του στον ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Για την απόφασή του αυτή, ο Ζαγοράκης τοποθετήθηκε ως εξής: «Οι τελευταίες εξελίξεις στον σύλλογο, η παρατεταμένη αποσυσπείρωση και οι αντιδράσεις μερίδας-μικρής ή μεγάλης δεν έχει σημασία πια-οπαδών, μου δείχνουν ξεκάθαρα το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσω με μόνο γνώμονα το καλό της ομάδας.

Δεδομένου ότι το δικό μου μοντέλο διοίκησης είχε ως απαράβατο όρο την ενότητα και τη συσπείρωση , πάνω στα οποία πορευτήκαμε τα τελευταία 4, 5 χρόνια, συνέχεια δεν μπορεί να υπάρξει, ειδικά από τη στιγμή που η αντίδραση κάποιων προς το πρόσωπό μου, στοχοποιεί και καταστρέφει την ομάδα που όλοι αγαπάμε. Δεν είναι στιγμή ούτε αυτοκριτικής, ούτε κριτικής.

Αποχωρώ από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε μια δύσκολη στιγμή προκειμένου να επιστρέψει στον σύλλογο το κλίμα αγάπης και ενότητας. Αν αυτά τα χρόνια έκανα καλό ή κακό, προάσπισα ή όχι τα συμφέροντα της ομάδας, θα το κρίνει ο χρόνος και η ιστορία.

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και μέσα σε αυτούς συγκαταλέγω και όλους τους ανώνυμους φιλάθλους που με πολλούς διαφορετικούς τρόπους βοήθησαν την ομάδα να πετύχει όσα πέτυχε τα τελευταία 4, 5 χρόνια. Θεωρώ ότι είναι απαραίτητο να συνεχίσουν με τον ίδιο και μεγαλύτερο ζήλο να στηρίζουν την ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ για μένα εξακολουθεί να είναι πάνω από όλα.
Με  τιμή
Θόδωρος Ζαγοράκης».

Τη θέση του Ζαγοράκη στην προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, παίρνει ο Ζήσης Βρύζας.

« Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι μετά την αποχώρηση του Θ. Ζαγοράκη το ΔΣ της εταιρίας  αποφάσισε ομόφωνα τη θέση του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου να αναλάβει ο Ζήσης Βρύζας και του αντιπροέδρου ο Δημήτρης Σαχπατζίδης. Τα μέλη του ΔΣ αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον Θ. Ζαγοράκη για τη μεγάλη του προσφορά στο σύλλογο. Θεωρούμε τη θητεία του από τη θέση τού προέδρου εξαιρετικά επιτυχημένη και στέρεα  βάση για τη μετέπειτα ακόμη μεγαλύτερη εξέλιξη της ομάδας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από