Τη χθεσινή ήττα – αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τα ημιτελικά του Κυπέλλου περίμενε όπως αποδείχθηκε πώς και πώς η ομάδα οπαδών που αντιπολιτεύεται τον Θόδωρο Ζαγοράκη για να ξεσπάσει μετά το τέλος του αγώνα κατά δικαίων και αδίκων.

Μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με το σφύριγμα της λήξης, προξένησαν υλικές ζημιές και αμέσως μετά κατευθύνθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ, έσπασαν την πόρτα και έψαχναν κάποιον από τη διοίκηση για να εκφράσουν την αντίθεσή τους για τις κινήσεις Ζαγοράκη. Ο πρόεδρος είχε φύγει από το γήπεδο πολύ νωρίτερα και έτσι το μόνο που κατάφεραν οι περίπου 100 οπαδοί ήταν να προκαλέσουν υλικές ζημιές και να φωνάξουν συνθήματα εναντίον της διοίκησης. «Οσοι έχουν μυαλό καταλαβαίνουν. Εχουμε να χάσουμε δυόμισι μήνες και σήμερα όλοι κλαίνε για την καταστροφή. Δεν μου αρέσουν αυτά που γίνονται.

Ο Ζαγοράκης και η διοίκηση κάνουν το καλύτερο δυνατό. Η ομάδα μπορεί να χάνει ή να κερδίζει. Εχουμε 30.000 κόσμο στο γήπεδο και 100 – 150 άτομα δημιουργούν αυτά τα προβλήματα» δήλωσε ο Λάσλο Μπόλονι. Οσον αφορά τον Ζαγοράκη χθες ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και για μία ακόμη φορά περνά από το μυαλό του η σκέψη της παραίτησης.

Στο παιχνίδι, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 28′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Λίνο. Ο Ατρόμητος διαμαρτύρεται δίκαια επειδή πριν το πέναλτι που έκανε ο Τόμας σταματώντας την μπάλα με το χέρι, ο Σαλπιγγίδης ήταν οφσάιντ.

Από κει και πέρα ο ΠΑΟΚ ήταν τραγικός. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος ήταν ο κυρίαρχος του αγώνα, δίχως όμως να καταφέρει να σκοράρει. Τελικά το 1-1 ήρθε στο 90′ από τον Φυτανίδη και λάθος του Γλύκου. Το 1-2 έγινε από τον Μπρίτο στο πρώτο λεπτό της παράτασης. «Ηταν δίκαιη πρόκριση» δήλωσε ο Γιώργος Δώνης που κατήγγειλε ότι ο Μπόλονι στη φυσούνα επιτέθηκε στον Επστάιν. «Δεν δέχομαι μαθήματα συμπεριφοράς από κανέναν» σχολίασε σχετικά ο ρουμάνος τεχνικός.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Ετο (40′ Σνάουτσνερ), Τσιρίλο, Μαλεζάς, Γκαρσία, Λάζαρ (84′ Ιβιτς), Φωτάκης (46′ Μπαλάφας), Σαλπιγγίδης, Ρομπέρ, Αθανασιάδης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Τόμας, Γιαννούλης (63′ Μήτρογλου), Καραμάνος (72′ Τάτος), Καραγκούνης, Δημούτσος (84′ Μπρίτο), Σφακιανάκης, Επστάιν, Αναστασάκος.