Μετ’ εμποδίων διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην ορεινή Κορινθία και, συγκεκριμένα, από το 4ο έως το 17ο χιλιόμετρο του δρόμου Γκούρας-Δερβενίου, από το 10ο ως το 18,5ο χιλιόμετρο του δρόμου Γκούρας-Λυκουριάς και από το 5ο έως το 20ό χιλιόμετρο του δρόμου Γκούρας-Κιάτου, όπου απαραίτητη είναι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Στο υπόλοιπο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Πελοποννήσου, η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.

Ανοιχτό είναι το χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου, ενώ απαραίτητη είναι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων για την προσέγγιση στο βουνό.

Κύμα κακοκαιρίας με κύρια χαρακτηριστικά τις χιονοπτώσεις και τις χαμηλές θερμοκρασίες πλήττει από αργά το μεσημέρι την Θράκη.

Αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται στα οχήματα που κινούνται στον επαρχιακό δρόμο Ξάνθης – Ελληνοβουλγαρικών Συνόρων από 31ο χλμ έως και συνοριακό σημείο Αγ. Κωνσταντίνου, στο επαρχιακό ορεινό δίκτυο Νέας Σάντας-Οργάνης και στο επαρχιακό δίκτυο της πρώην κοινότητας Κέχρου, στη Ροδόπη, καθώς και στο επαρχιακό δίκτυο Ορμενίου – Πετρωτών – Πενταλόφου, στον Έβρο.

Ταυτόχρονα τα εκχιονιστικά μηχανήματα εργάζονται συστηματικά προκειμένου να κρατήσουν ανοιχτό το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο.