Με ψηλά το κεφάλι έπεσε ο Αρης στην Ουκρανία. Οι Κίτρινοι, σαφώς επηρεασμένοι από την απουσία του Τζέιμς, ηττήθηκαν από την Ντόνετσκ με 81-74 και συμπλήρωσαν δύο ήττες στα ισάριθμα πρώτα ματς της φάσης των 16 του Γιούροκαπ.

Την ίδια ώρα η διοίκηση μπλοκάρει τη μεταγραφή του Τζέιμς. Οι Κίτρινοι ενημέρωσαν γραπτώς την ΕΟΚ και τη ΦΙΜΠΑ για την αντισυμβατική συμπεριφορά του Αμερικανού. Παράλληλα οι παράγοντες της Παρτίζαν Βελιγραδίου με δηλώσεις τους στον σερβικό Τύπο παραδέχονται ότι υπάρχουν εμπόδια στην ολοκλήρωση της μεταγραφής. Oι εκπρόσωποι του Τζέιμς δεν επικοινώνησαν με τον σύλλογο και φυσικά ουδείς εκπροσώπησε τον παίκτη στην προγραμματισμένη για χθες απολογία του. «Δεν μπορεί να φεύγει ένας παίκτης που έχει συμβόλαιο χωρίς να υπάρχει λόγος» σχολίασε ο πρόεδρος του Αρη, Γιάννης Δαμιανίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του συλλόγου. Αναφερόμενος στις δηλώσεις του Βαγγέλη Αλεξανδρή είπε: «Ο κόουτς έχει τεράστια πίεση. Προσωπικά στηρίζω την ομάδα, όχι τον ίδιο». Οι δύο άνδρες αναμένεται να συναντηθούν αύριο.

Η σύνθεση του Αρη: Μαυροειδής 7, Κερούς 17 (4/6 δ., 3/6 τρ., 3 ρ., 2 κλ.), Ταπούτος, Τσαϊρέλης, Ντέιβις 22 (4/4 β., 6/10 δ., 2/3 τρ., 6 ρ.), Κρούσιτς, Μπόγρης 5, Μάλντροου 7 (8 ρ.), Τσαλδάρης 2, Βεργίνης 14 (7/7 β., 2/4 δ., 1/6 τρ.).