Νέο μέτωπο άνοιξε στον Αρη ένα 24ωρο πριν από τη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση (7 μ.μ.) απέναντι στην Ντόνετσκ.

Από την κόντρα του Βαγγέλη Αλεξανδρή με τον Γιάννη Δαμιανίδη θα αναδειχθεί νικητής αύριο – μεθαύριο.

Την ίδια ώρα οι Κίτρινοι δηλώνουν αποφασισμένοι να μπλοκάρουν με κάθε τρόπο τη μεταγραφή του Ντομινίκ Τζέιμς σε οποιαδήποτε ομάδα.

Ο Αμερικανός δεν εμφανίστηκε τα χαράματα στην αναχώρηση για την Ουκρανία. Αυτόματα λειτούργησε μηχανισμός για να βρεθούν τα ίχνη του.

Ο Τζέιμς δεν απάντησε σε κλήσεις στο κινητό τηλέφωνό του. Ουδείς άνοιξε στο διαμέρισμα όπου διέμενε, ενώ δικαστικός κλητήρας θυροκόλλησε εξώδικο πρόσκληση για κλήση σε απολογία σήμερα.

Αργά το απόγευμα εθεάθη στο αεροδρόμιο Μακεδονία, απ’ όπου ταξίδεψε μέσω Γερμανίας στο Βελιγράδι, αφού προτίθεται να συνεχίσει στην Παρτιζάν.

«Αν ο Τζέιμς δεν τηρήσει το συμβόλαιό του, η ΚΑΕ Αρης δεν πρόκειται να παραχωρήσει στον συγκεκριμένο αθλητή την κάρτα ελευθέρας», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους οι Κίτρινοι.

Οπως διαβεβαιώνει η διοίκηση του Αρη, στον παίκτη οφείλεται ο μισθός του Δεκεμβρίου με καθυστέρηση 23 ημερών και προσθέτει πως στο συμβόλαιο δεν υπάρχει όρος σχετικά με την έγκαιρη καταβολής της προμήθειας στον ατζέντη του.

Προφανώς το έργο του Αρη στην Ουκρανία καθίσταται δυσκολότερο, αφού ο Τζέιμς σε επτά ευρωπαϊκά ματς έχει 28 λεπτά μέσο όρο συμμετοχής και σκοράρει 14,7 πόντους ανά παιχνίδι.