«Ποιο πρωτάθλημα;». Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα κράτησε χαμηλούς τόνους, καθώς όπως εξήγησε κανένας δεν πανηγυρίζει πρωτάθλημα ενώ υπολείπονται ακόμη 13 αγώνες. «Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, πρέπει να συνεχίσουμε προσγειωμένα και να παίζουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη». Ο πορτογάλος προπονητής υποστήριξε ότι ο Ατρόμητος είναι από τις καλύτερες ομάδες που αντιμετώπισε ο ΠΑΟ, ωστόσο υποστήριξε ότι η ομάδα του νίκησε δίκαια. Οσο για το γεγονός ότι πλέον η ομάδα του δεν πετυχαίνει τόσα γκολ είπε: «Μέχρι τα Χριστούγεννα αυτή δεν ήταν η τακτική μας (νίκη με 1-0). Δεν άλλαξε ο προπονητής ούτε οι παίκτες. Αντιμετωπίζουμε μεγάλη κόπωση. Δεν θα αλλάξω την τακτική μας. Θέλουμε νίκες με πολλά γκολ».

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θεωρεί ο Γιώργος Δώνης. Ο προπονητής του Ατρομήτου έκανε αλλαγή τον Γιαννούλη μετά το γκολ ενώ ο ποδοσφαιριστής ξέσπασε σε κλάματα για μια λάθος πάσα που έκανε και η οποία στη συνέχεια της φάσης μετατράπηκε σε τέρμα.

Ο προπονητής του Ατρομήτου είπε: «Ηταν παιχνίδι υπομονής, πληρώσαμε τη φάση που δεν κρατήσαμε την μπάλα. Ετσι κρίνονται αυτά τα κλειστά ματς, στις λεπτομέρειες. Οποια ομάδα πετύχαινε πρώτη γκολ θα έπαιρνε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και για την πορεία του στο πρωτάθλημα».