«Να κάνεις μεταγραφή ή να μην κάνεις;» Ιδού το ερώτημα που προκύπτει για την ομάδα του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη που πέτυχε το Σάββατο στην Τούμπα επί του Πανιωνίου με 1-0. Εξάλλου και ο ίδιος ο Λάσλο Μπόλονι παραμένει αναποφάσιστος όσον αφορά το αν θα πρέπει να γίνει μια μεταγραφή στον ΠΑΟΚ ή όχι με τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν. Αυτό που σκέφτεται πάντως πιο έντονα αυτή τη στιγμή είναι ο αγώνας της Τετάρτης για το Κύπελλο με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Ο Δικέφαλος παραμένει αήττητος για 13 παιχνίδια, ενώ ήδη ο Λάσλο Μπόλονι έχει πραγματοποιήσει αρκετές «μεταγραφές», με τελευταία αυτή του Πόποβιτς ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο 77′ της αναμέτρησης. Το 1-0 έκανε ο Αθανασιάδης στο 10′ με ένα τυχερό σουτ.

«Είμαι χαρούμενος που τελειώσαμε αυτόν τον μαραθώνιο παιχνιδιών και θα έχουμε μια μέρα ρεπό πριν ετοιμαστούμε για τον επόμενο μαραθώνιο. Μου άρεσε το παιχνίδι μας στο πρώτο μέρος. Μου άρεσε που ο Σαλπιγγίδης έγινε πλέι μέικερ», δήλωσε ο Λάσλο Μπόλονι, ενώ ο Ακης Μάντζιος είπε: «Χάσαμε από ένα τυχερό γκολ. Με τόσες απουσίες που είχαμε, κανείς δεν πίστευε ότι θα χάναμε μόνο με 1-0».

Την κίτρινη κάρτα είδαν οι: Μαλεζάς, Φωτάκης.

Διαιτητής Βοσκάκης (Ρεθύμνου), βαθμοί 8 με άριστα το 10.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Ετο, Κατσικάς, Μαλεζάς, Λίνο, Φωτάκης, Λάζαρ (89′ Μπαλάφας), Ιβιτς (64′ Γιάννου), Σαλπιγγίδης, Ρομπέρ (77′ Πόποβιτς), Αθανασιάδης.

Πανιώνιος: Σιδεράκης, Ομο, Ρόβας (73′ Σταμάτης), Κουλοχέρης, Γουνδουλάκης (83′ Ντούνης), Σιόβας, Κουρντί, Πετκάκης, Σταυροθανασόπουλος, Αμπντουλάγιεφ, Ρόκας