Σε αυτή τη ζωή μια θλιβερή είδηση μπορεί να αντιστραφεί και να γίνει χαρμόσυνο μήνυμα. Απλώς εξαρτάται από ποια πλευρά τοποθετεί κάποιος τον εαυτό του. Ετσι, η είδηση στο σχολιαστικό σάιτ ΤΜΖ για αίτηση διαζυγίου του μοντέλου Χάιντι Κλουμ από τον μουσικό της ποπ σόουλ Σιλ κινητοποιεί τον κόσμο που αγαπά να παρακολουθεί τη ζωή να κυλά μέσα από τις διασημότητες.

Η ωραία γερμανίδα ξανθιά που μετά τις πασαρέλες και τη συλλογή εσωρούχων κάνει καριέρα μέλους κριτικής στην αμερικανική τηλεόραση, στο ριάλιτι μόδας «Project Runway», χωρίζει. Και ο Σιλ, ο οποίος την παντρεύτηκε στο Μεξικό το 2005, έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter «Το Τέλος».

Κι έτσι όλοι κατάλαβαν ότι τα φαινόμενα απατούν και ότι οι πρόσφατες χριστουγεννιάτικες διακοπές τους στο Ασπεν, όπου βρέθηκαν μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους, τους γιους Χένρι και Γιόχαν και τις κόρες Λου και Λένι, δεν ήταν ειδυλλιακές.

Το επιβεβαίωσε στο περιοδικό «US Weekly» άνθρωπος που γνώριζε τα της οικογενείας Κλουμ – Σιλ πράγματα, συμπληρώνοντας ότι το ταξίδι στο Ασπεν ήταν πολύ δύσκολο επειδή η ατμόσφαιρα μεταξύ τους ήταν διαρκώς τεταμένη.

Ωστόσο τα νέα του χωρισμού προκάλεσαν σχόλια, καθώς το ζεύγος τον περασμένο Μάιο είχε ανανεώσει τους όρκους γάμου στην επέτειό τους, ενώπιον φίλων και συγγενών. Το χρονικό του προβεβλημένου από τα μίντια έρωτα ξεκίνησε το 2003, όταν η Χάιντι γνώρισε τον Σιλ. «Τον συνάντησα στο λόμπι ενός ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη, την ώρα που εκείνος ανέβαινε από την αίθουσα γυμναστηρίου και έδειχνε, πώς να το πω, ουάου…» ήταν τα λόγια της ξανθιάς καλλονής στο people.com

για να περιγράψει τη στιγμή που ένιωσε ερωτοχτυπημένη.

Την προπαραμονή των Χριστουγέννων του 2004, ο Σιλ της έκανε πρόταση γάμου σε μια παγωμένη βουνοκορφή της καναδικής οροσειράς στο Γουίσλερ. «Με πήγε με ελικόπτερο εκεί, αφού προηγουμένως είχε κανονίσει να χτίσουν ένα ιγκλού, φέρνοντας τα πάντα: ένα στρωμένο κρεβάτι με σκεπάσματα και ροδοπέταλα, κεριά, σαμπάνια, φαγητό. Ηταν λίγο τρομακτικό βέβαια, επειδή βρέθηκα στην απόλυτη ερημιά και το ελικόπτερο έφυγε. Αλλά ήμουν εκστασιασμένη».

Μετά ήρθαν οι ηλιόλουστες μέρες του Μαΐου 2005 στην Κόστα Καράγιες, στη Χρυσή Ακτή του Μεξικού, όπου στην αμμουδιά μπροστά από την εξοχική κατοικία του Σιλ η Χάιντι ορκίστηκε αιώνια αγάπη ντυμένη με νυφικό της Βέρα Γουάνγκ από ιβουάρ δαντέλα σαντιγί σε γραμμή αμπίρ. Ο Σιλ ήταν ντυμένος με λευκό κοστούμι και στη γαμήλια δεξίωση τραγούδησε στους 40 καλεσμένους το τραγούδι που είχε γράψει εμπνευσμένος από τη νύφη.