Η Ξάνθη έκανε, λοιπόν, την έκπληξη. Οι παίκτες του Ουζουνίδη, ύστερα από υπέροχη απόδοση, επικράτησαν με σκορ 1-0 του Ολυμπιακού. Για μια ακόμη φορά η ομάδα του Βαλβέρδε προβλημάτισε με την απόδοσή της, ενώ ο Ισπανός τεχνικός παρέταξε ενδεκάδα-έκπληξη, χωρίς τους Φουστέρ και Τοροσίδη στο βασικό σχήμα.

Το γκολ για την Ξάνθη σημείωσε στο 52′ ο νεαρός Βλαχοδήμος, με καταπληκτικό πλασέ, κατόπιν ασίστ του Βασιλακάκη.

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός πίεσε και άγγιξε την ισοφάριση στο 79′, με τον Ντιόγκο , αλλά το πλασέ του επθετικού απέκρουσε ο Βιβιανί. Και στις καθυστερήσεις του ματς, ο Εντιμάρ τράβηξε από τη φανέλα τον Τοροσίδη, αντί όμως να δοθεί πέναλτι, τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα ο αμυντικός του Ολυμπιακού.

Διαιτητής: Κωνσταντινέας.

Κίτρινες: Βασιλακάκης, Τοροσίδης.

Ξάνθη: Βιβιανί, Κομεσίδης, Βάλλας, Βαξεβανίδης, Εντιμάρ, Βλαχοδήμος, Ντάνι, Πόι (85′ Σουάνης), Μαρσελίνιο(69′ Φλίσκας), Μαρκόφσκι, Βασιλακάκης(90′ Καζάκης).

Ολυμπιακός: Μέγιερι, Μοντέστο (63′ Τοροσίδης), Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Μανιάτης, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Ορμπάιθ(67′ Ντιόγκο), Πάντελιτς, Αμπντούν(81′ Φουστέρ).

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ

Στη Λιβαδειά, ο ΟΦΗ πήρε ρεβάνς από τον Λεβαδειακό για την ήττα του στον πρώτο γύρο. Το 2-0 έδωσε μαζί με τους βαθμούς και μια ανάσα στην ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου. Οσον αφορά στον Λεβαδειακό, η συνέχεια δείχνει ιδιαίτερα δύσκολη.

Στο 33′ ο Μάντζιος έδωσε στον Παπουλή, πλασέ και 0-1.

Το 0-2 ήρθε στο 66′ : ο Παπουλής ανατράπηκε από τον Μουλόπουλο και καταλογίστηκε πέναλτι. Ο Μάντζιος ήταν εύστοχος και υπέγραψε την εκτός έδρας επιτυχία του ΟΦΗ.

Διαιτητής: Καλογερόπουλος.

Κίτρινες: Κόρμπος, Μπούρμπος, Πίτσος, Ναπολεόνι, Μουλόπουλος.

Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τομάς, Ζησόπουλος, Λισγάρας, Κόρμπος(46′ Ναπολεόνι), Ζαουί(64′ Πόποβιτς), Μελισσάς, Φαβάλι, Παπαδόπουλος, Σουμπίνιο(72′ Βασιλείου).

ΟΦΗ: Κάρολ, Μπούρμπος, Σόουζα, Γαλανόπουλος(70′ Μπόντορ), Πίτσος, Ζ. Λόπεθ(80′ Χ. Λόπεθ), Βερόν, Μάντζιος, Κάλαϊτζίτς, Σίσιτς(87′ Καμπάνταης), Παπουλής.