Στην Τρίπολη, λοιπόν, ο Αστέρας πήρε τους βαθμούς και έκανε μεγάλο βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία. Αντίθετα, ο ΠΑΣ μένει πολύ πίσω στη βαθμολογία και πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να αλλάξει την κατάσταση.

Τελικό σκορ, 2-1.

Στο 3′ ο Ράγιος έκανε το 1-0 και μετά ο Αστέρας ήταν πολύ πιεστικός. Ο Ουσέρο είχε δύο δοκάρια στο 22′ και στο 24′! Ο ΠΑΣ, πάντως, ισορρόπησε τον αγώνα και ισοφάρισε στο 35′ με τον Μπεσέρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε και αποβολή του Αναστασιάδη από τον διαιτητή Στυλιάρα. Ο προπονητής διαμαρτυρήθηκε στο 78′ γιατί θεώρησε πως έπρεπε να δοθεί πέναλτι στον Γεωργίου, μάλλον χωρίς να έχει δίκιο. Και ο ρέφερι τον απέβαλε, ενώ ο Αναστασιάδης αποχώρησε πολύ εκνευρισμένος.

Στο 77′ ο Εγκον είχε ένα ακόμη δοκάρι για τον Αστέρα και στις καθυστερήσεις ο Σολάκης σημείωσε το 2-1.

Διαιτητής: Στυλιάρας.

Κίτρινες:Πάντος, Αργυρόπουλος,Βίλα, Πουλίδο, Γεωργίου, Μπεσέρα, Πατσατζόγλου.

Αστέρας Τρίπολης: Χακόμπο, Αργυρόπουλος, Πουλίδο, Πιπίνης, Κουρμπέλης, Χουανίτο, Ουσέρ, Φορμίκα (46′ Σολάκης), Ράγιος, Χούλι(57′ Μπακασέτας), Περόνε(69′ Εγκον).

ΠΑΣ: Κηπουρός, Πάντος, Πατσατζόγλου, Ντάσιος, Βάντερσον(32′ Μπακαγιόκο), Λίλα, Σκούφαλης, Ζαραδούκας(74′ Μιχαήλ), Μπεσέρα, Βίλα(67′ Τζάνης), Γεωργίου.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Η ΑΕΚ προηγήθηκε στην έδρα του Εργοτέλη, αλλά τελικά οι γηπεδούχοι πήραν τον ένα βαθμό.

Να τονιστεί πως ο Κωστένογλου, λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό της ΑΕΚ στο Κύπελλο, έκανε αλλαγές στην ενδεκάδα.

Το 0-1 έγινε με τον Λυμπερόπουλο στο 49′, ο Εργοτέλης είχε δοκάρι στο 73′ με τον Κυριακίδη και τελικά ισοφάρισε (1-1) με τον Κατσικοκέρη στο 75′.

Κίτρινες: Λαγός, Μπούντιμιρ, Ρίκκα, Κουτσιανικούλης, Κυριακίδης, Κοντοές, Βάργκας, Τζανακάκης.

Εργοτέλης: Πίρσον, Σαρρής, Χίμπλινγκερ, Μπέτο(61′ Κατσικοκέρης), Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης, Μπούντιμιρ(84′ Χαντί), Τζανακάκης(78′ Γιαλούσης), Ολίσε, Κουτσιανικούλης, Κυριακίδης.

ΑΕΚ: Αραμπατζής, Λαγός, Μπουγαϊδης(44′ Κοντοές), Δέλλας, Αργυρίου, Κλωναρίδης(70′ Καφές), Ρίκκα, Βάργκας, Κάρλος(46′ Γκερέιρο), Σιαλμάς, Λυμπερόπουλος.