Οι παίκτες της Αρσεναλ έχουν ένα ισχυρό κίνητρο στο αυριανό ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο «Εμιρεϊτς» (18.00, ΝS3).

Κατ’ αρχάς, θέλουν να πάρουν ρεβάνς για το ταπεινωτικό 8-2 με το οποίο ηττήθηκαν στον πρώτο γύρο στο «Ολντ Τράφορντ». Παράλληλα, αναζητούν μία ευκαιρία για ψυχολογική τόνωση αφού τα τελευταία αποτελέσματα δεν ήταν καθόλου καλά.

«Θα πρέπει να συνέλθουμε και νομίζω ότι ήρθε η στιγμή. Είναι μία καλή ευκαιρία και μπορούμε να επιστρέψουμε στις νίκες κόντρα στη Γιουνάιτεντ» είπε ο Αρσέν Βενγκέρ.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και η (επίσης αυριανή) αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» (15.30, NS1). Στα άλλα ματς, η Τσέλσι αγωνίζεται σήμερα εκτός έδρας κόντρα στη Νόριτς (14.45, NS1), ενώ η Λίβερπουλ στο «Ρίμποκ» με την Μπόλτον (19.30, NS2).

ΙΤΑΛΙΑ: Η Ιντερ ελπίζει να συνεχίσει την αντεπίθεσή της και αύριο υποδέχεται στο Σαν Σίρο τη Λάτσιο (21.45, OTE sport2). Η ομάδα του Κλάουντιο Ρανιέρι προέρχεται από τη νίκη επί της Μίλαν και έχει ανέβει στην 5η θέση.

Η πρωτοπόρος Γιουβέντους αγωνίζεται απόψε στο Μπέργκαμο με την Αταλάντα (21.45, OTE sport2), ενώ η Μίλαν θα αγωνιστεί αύριο (επίσης εκτός έδρας) με τη Νοβάρα (16.00, OTE sport3).

ΙΣΠΑΝΙΑ: Η Μπαρτσελόνα μετά το 2-1 επί της Ρεάλ στο «Μπερναμπέου» θα ταξιδέψει στη Μάλαγα, προκειμένου να αντιμετωπίσει αύριο την τοπική ομάδα (19.00, OTE sport1). Η πρωτοπόρος Ρεάλ, επίσης αύριο το βράδυ, θα υποδεχτεί την Μπιλμπάο (22.30, OTE sport1). Η Βαλένθια αγωνίζεται αύριο στην Παμπλόνα κόντρα στην Οσασούνα (13.00, OTE sport1). Η αγωνιστική αυτή είναι η πρώτη του πρωταθλήματος και είχε αναβληθεί λόγω της απεργίας των ποδοσφαιριστών.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Το πρωτάθλημα ξαναρχίζει έπειτα από έναν μήνα και από το σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζουν τα παιχνίδια Σάλκε – Στουτγάρδη (16.30, OTE sport2) και Καϊζερσλάουτερν – Βέρντερ (19.30, OTE sport3).

Αύριο, η Ντόρτμουντ αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Αμβούργο (16.30, ΟΤΕ sport2).