Η ανακοίνωση που εξέδωσε η «Ορίτζιναλ 21» κατά του Σταύρου Αδαμίδη, τον οποίο καλούσε να φύγει από την ομάδα, οδήγησε τον τελευταίο να εκδώσει και εκείνος ανακοίνωση, ενώ λίγη ώρα μετά ο Δημήτρης Χατζηχρήστος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Nova Σπορ προανήγγειλε την εκλογή νέου προέδρου που θα προέρχεται από την οικογένεια της ΑΕΚ.

Η «Ορίτζιναλ 21» λοιπόν κάλεσε τον Αδαμίδη να φύγει και χθες αυτός με ανακοίνωσή του τόνισε ότι η κατάσταση στην ΑΕΚ είναι αναστρέψιμη, αποκάλυψε ότι ζήτησε από τον Χατζηχρήστο να αναλάβει πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, δεν είπε ποιο είναι το όνομα του υποψήφιου αγοραστή-επενδυτή, ενώ ανέφερε ότι θα δώσει συνέντευξη Τύπου την επόμενη Τρίτη και ίσως εκεί πει ποιος είναι αυτός που εξετάζει την περίπτωση εμπλοκής του στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος λίγο αργότερα μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό είπε ότι δεν πρόκειται να δεχτεί να αναλάβει τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι είναι «ένα διαχρονικό επιχείρημα του Σταύρου». Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ήδη υπάρχει μια πρόταση για την αντικατάσταση του Αδαμίδη εφόσον αυτός παραιτηθεί και ότι η «Ορίτζιναλ 21» δεν θα εξέδιδε ανακοίνωση αν δεν είχε να προτείνει κάτι για την επόμενη μέρα. Μάλιστα, υπογράμμισε ότι το πρόσωπο που θα προτείνει θα είναι τίμιο, αγνό και αναγνωρισμένο από τον κόσμο της ΑΕΚ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Χατζηχρήστος έχει πλησιάσει τον Θωμά Μαύρο, τον Χρήστο Κωστή και κάποιους άλλους που δεν έχουν καμία εμπλοκή μέχρι τώρα στα τεκταινόμενα της ομάδας.

Ο ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ;

Ο Νίκος Καράμπελας ζήτησε να δει σήμερα τον Σταύρο Αδαμίδη και, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα ανακοινώσει ότι θέλει να φύγει από την ομάδα λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αυτή αντιμετωπίζει.

Ο Σάββας Γκέντσογλου έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σαμπντόρια, ενώ και ο Νέιθαν Μπερνς συζήτησε με τον Σταύρο Αδαμίδη και ίσως σήμερα λυθεί και αυτού το συμβόλαιο.

Ενα άλλο θέμα που υπάρχει, σύμφωνα με πληροφορίες της «ΟΜΑΔΑΣ», είναι ότι έχει σταλεί ειδοποίηση από την ΕΠΟ σε όλες τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ ότι ο διευθύνων σύμβουλος κάθε ομάδας πρέπει να υπογράψει έγγραφο πως δεν οφείλει χρήματα η κάθε ΠΑΕ έως τις 31.12.2011 για να μπορέσει να κάνει μεταγραφές τον Ιανουάριο. Αρα κάποιες ομάδες δεν μπορούν να κάνουν μεταγραφές, μεταξύ των οποίων και η ΑΕΚ.