Τα χρήματα της Βόλφσμπουργκ έφτασαν στα γραφεία του ΠΑΟΚ και τα δύο εκατ. μπήκαν ήδη στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών, έναντι οφειλών. Τα χρήματα αυτά δίνουν την ευχέρεια στη διοίκηση του Δικεφάλου να προχωρήσει τελικά στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή για την κάλυψη του κενού που άφησε ο Βιεϊρίνια και ήδη έχουν γίνει επαφές με τον αντικαταστάτη του Πορτογάλου. Δεν αποκλείεται η μεταγραφή του αριστερού μέσου που θέλει ο Λάσλο Μπόλονι να κλείσει και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ο ρουμάνος τεχνικός θέλει να ενισχυθεί το ρόστερ, αφού βλέπει ότι με τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, όσες αλχημείες και να κάνει, θα είναι πολύ δύσκολο να αντεπεξέλθει δίχως απώλειες στο δύσκολο πρόγραμμα που υπάρχει στο υπόλοιπο του Ιανουαρίου και στον Φεβρουάριο, με υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League.

n Οι κόκκινες κάρτες που δέχονται οι παίκτες του Αρη – οι οποίες έχουν φτάσει ήδη τις επτά πριν καλά καλά αρχίσει ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος – προβληματίζουν τη διοίκηση της ομάδας σε δύο επίπεδα. Το πρώτο αφορά τη διαιτησία, αφού εκτιμούν ότι υπάρχει εχθρική αντιμετώπιση της ομάδας, και το δεύτερο επίπεδο έχει να κάνει με τη νοοτροπία των ποδοσφαιριστών του Αρη και τη συμπεριφορά τους γενικότερα. Τελευταίο κρούσμα αρνητικής συμπεριφοράς ήταν η αντίδραση του Κατίδη στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Λεβαδειακό. Χθες ο νεαρός μεσοεπιθετικός κλήθηκε από τη διοίκηση και απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του, ενώ είχε συνάντηση και με τον προπονητή της ομάδας Μανουέλ Μασάδο, κατά τη διάρκεια της οποίας δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις για το περιστατικό.