Σε ερώτηση για τον αριθμό των υποψηφιοτήτων, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ ανέφερε πως το καταστατικό προβλέπει ότι κάθε υποψήφιος χρειάζεται 105 υπογραφές από μέλη του Εθνικού Συμβουλίου. Έτσι, οι υποψηφιότητες θα είναι δύο ή τρεις, το πολύ.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο ανοίγματος της διαδικασίας, ο κ. Μπεγλίτης δήλωσε ότι «η διαδικασία για την εκλογή ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ δεν είναι δημοσκοπική διαδικασία, να μετράει ο καθένας την απήχησή του στην κοινωνία».

Χαρακτήρισε «λάθος» να ανοίξει ο κατάλογος των υποψηφίων, καθώς «δεν μπορεί να γίνει πασαρέλα υποψηφίων· πρέπει να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας, σε υποψήφιους που θα είναι και φορείς  συγκεκριμένων πολιτικών θέσεων».

Σχετικά με τις αποφάσεις για το χρονοδιάγραμμα των διαδικασιών, ο κ. Μπεγλίτης εξέφρασε την ικανοποίησή του, καθώς αποφασίστηκε να προχωρήσει συντεταγμένα η διαδικασία και όπως είπε αυτό είναι θετικό, καθώς ηρέμησε το εσωκομματικό πεδίο.

Ακολουθήστε τα ΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στα ΝΕΑ