Στο Νέο Φάληρο , λοιπόν, ο Ολυμπιακός ξεπέρασε με άνεση το εμπόδιο του Λεβαδειακού. Τελικό σκορ 3-1, με τον Κέβιν Μιραλάς να σημειώνει δύο γκολ.

Ο Ολυμπιακός δεν έπιασε εντυπωσιακή απόδοση, αλλά πήρε δίκαια τους βαθμούς και συνεχίζει την προσπάθειά του να κατακτήσει τον τίτλο.

Ο Ντιόγκο χειροκροτήθηκε από τον κόσμο, δεν πέτυχε γκολ, αλλά όλοι περιμένουν να δείξει διάθεση στη συνέχεια και να βοηθήσει την ομάδα.

Στο 41′ ο Ιμπαγάσα χτύπησε φάουλ και ο Κόρμπος με αυτογκόλ έκανε το 1-0. Λίγο μετά, στο 44′, ο Φουστέρ έδωσε στον Μιραλάς και ήρθε το 2-0 από τον Βέλγο στράικερ.

Ο Λεβαδειακός μείωσε στο 65′ με πλασέ του Ναπολεόνι για να διαμορφωθεί το τελικό σκορ στο 67′ με κεφαλιά του Μιραλάς, ύστερα από σέντρα του Μανιάτη.

Διαιτητής:Δασκαλόπουλος.

Κίτρινη:Μαχαίρας.

Ολυμπιακός: Μέγιερι, Μαρκάνο, Μέλμπεργκ, Μανιάτης, Χολέμπας, Μοντέστο, Μακούν(64′ Ορμπάιθ), Ιμπαγάσα(84′ Γέστε), Φουστέρ, Ντιόγκο(70′ Αμπντούν), Μιραλάς.

Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Αλεξίου, Ιωάννου, Μαχαίρας, Κωστούλας, Βιάνα, Κόρμπος, Σουμπίνιο(63′ Βασιλείου), Ζαουί, Ναπολεόνι(77′ Πόποβιτς), Κοιλιάρας(58′ Φαβάλι).