Στο Ολυμπιακό Στάδιο, ΑΕΚ και Skoda Ξάνθη έμειναν στο 1-1, ένα αποτέλεσμα που δεν άρεσε στους γηπεδούχους, γιατί ήθελαν να πλησιάσουν περισσότερο στην κορυφή. Οσο για την Ξάνθη, επιβεβαίωσε πως παραμένει ισχυρή σε αυτό το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Στο 30′ ο Μαρκόφσκι με σουτ από κοντά σημείωσε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους της Ξάνθης. Το 1-1 ήρθε με χτύπημα πέναλτι του Λεονάρντο στο 45′.Η παράβαση καταλογίστηκε σε μονομαχία Καφέ -Κομεσίδη και ήταν μια αυστηρή απόφαση από τον διαιτητή Ζαχαριάδη. Νωρίτερα, στο 24′ θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ, όταν ο Εντιμάρ έσπρωξε τον Κλωναρίδη.

Διαιτητής: Ζαχαριάδης.

Κίτρινες: Κάρλος, Ντάνι, Γεωργέας, Λεονάρντο, Κάλα, Λυμπερόπουλος, Βάλλας, Μάνταλος.

ΑΕΚ: Αραμπατζής, Καράμπελας(72′ Αργυρίου), Κάλα, Μανωλάς, Κοντοές, Γεωργέας, Καφές, Λεονάρντο, Μπέλεκ(79′ Μπερνς), Κλωναρίδης(46′ Λυμπερόπουλος), Κάρλος.

Skoda Ξάνθη: Βιβιανί, Εντιμάρ, Κομεσίδης, Βάλλας, Μπέρτος, Φλίσκας, Πόι, Ντάνι, Μαρσελίνιο(83′ Σουάνης), Βλαχοδήμος(58′ Μάνταλος), Μαρκόφσκι (90′ Σταθάκης).

Αξίζει, πάντως, να τονιστούν και τα εξής; η ΑΕΚ έχει πολλά παράπονα για τις αποφάσεις του διαιτητή Ζαχαριάδη, ενώ ο Κωστένογλου έκανε λόγο για «αλλοίωση αποτελέσματος». Εκτός αυτού, ο Λεονάρντο άφησε σαφείς αιχμές για την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ και εκστόμισε τη φράση, «δεν αντέχω άλλο».Συνεπώς, όλα στην ΑΕΚ βρίσκονται σε οριακό σημείο!

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ επέστρεψε στις επιτυχίες με το 2-0 απέναντι στην αδύναμη Δόξα Δράμας.

Ο Φώτης Παπουλής ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, καθώς έβαλε και τα δύο γκολ, το πρώτο ύστερα από έξοχη προσπάθεια του Ζορμπά.

Το 1-0 έγινε στο 50′ και το 2-0 στο 86′.

Διαιτητής: Δελφάκης.

Κίτρινες: Τριποτσέρης, Καμπάνταης, Σόουζα, Σικαλιάς.

ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Βερόν, Ταυλαρίδης, Ζορμπάς(78′ Μπόντορ), Καμπάνταης, Βάντο, Σόουζα(78′ Πίτσος), Μπούρμπος, Παπουλής, Ζ. Λόπεθ, Χ. Λόπεθ(74′ Γαλανόπουλος).

Δόξα Δράμας: Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Λεάντρο, Βάντερσον, Ρούτσης, Αραβίδης, Λίμα(75′ Στεργιαννός-Μιχαηλίδης), Σικαλιάς, Κατσικογιάννης(39′ Σοϊλέδης), Ψυχογιός(61′ Αγγελούδης).