Ο Σέρχιο Κόκε διχάζει τον Αρη, αφού στο άκουσμα της προοπτικής επιστροφής του ισπανού επιθετικού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μια μερίδα φιλάθλων άρχισε να πανηγυρίζει και μια άλλη να γκρινιάζει, υπενθυμίζοντας ότι ο πρώην αρχηγός τα τελευταία χρόνια στην ομάδα, αν και αμειβόταν παχυλά, δεν πρόσφερε αγωνιστικά και έπληττε το όνομα του Αρη με τα νυχτοπερπατήματα και τις κακές συνήθειες που είχε αποκτήσει το διάστημα που βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη. Δεν είναι όμως μόνον αυτό το πρόβλημα που προκύπτει μπροστά στην προοπτική επιστροφής του Ισπανού.

Είναι και οι απαιτήσεις του, που κάνουν πολύ δύσκολη την επιστροφή του, αφού στις πρώτες συζητήσεις που έγιναν με τη διοίκηση του Αρη, προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο επιστροφής του στο «Κλεάνθης Βικελίδης», οι απαιτήσεις του κρίθηκαν παράλογα υψηλές για τα οικονομικά δεδομένα του Αρη αλλά και για την ποδοσφαιρική αξία του Κόκε.

Ο Γιάννης Κόντης συνεχίζει να ψάχνει για τον κατάλληλο προπονητή που θα καθήσει στον πάγκο του Αρη, όμως για την ώρα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Τα δεδομένα της ομάδας από μόνα τους κάνουν δύσκολη την ανεύρεση προπονητή, αφού βαθμολογικά ο Αρης κινδυνεύει, χρήματα για μεταγραφές δεν υπάρχουν και έχει ήδη αλλάξει δύο προπονητές προτού καλά καλά τελειώσει ο πρώτος γύρος. Ολα αυτά κάνουν οποιονδήποτε προπονητή να το σκέφτεται δύο φορές προτού αποφασίσει να μετακομίσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι Γιάννης Μιχαλήτσος και Γιώργος Σεμερτζίδης μίλησαν χθες στους παίκτες της ομάδας για τον αγώνα με τα Γιάννινα, κάνοντάς τους παρατηρήσεις όσον αφορά την αντίδρασή τους μετά το 1-0.

Ο Ούμπιντες που ένιωθε ενοχλήσεις στο γόνατό του βρίσκεται στη διάθεση των Μιχαλήτσου και Σεμερτζίδη για τον αγώνα Κυπέλλου την Πέμπτη με τον Ατρόμητο, ενώ ο Σολτάνι που υπέστη διάστρεμμα, αν αγωνιστεί, θα αγωνιστεί οριακά.

Α.Ρ.