Εκεί που ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έδειχνε να αποκαθίσταται στα μάτια των φιλάθλων του ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα τον τελευταίο καιρό να τον αποθεώνουν μέσα στο γήπεδο, τοποθετώντας στο περιθώριο τη μειονότητα που τον αποδοκίμαζε, ήρθαν οι δηλώσεις του χθες στον ΟΤΕ TV για να αλλάξει και πάλι τα δεδομένα, θέτοντας τον εαυτό του και πάλι στο στόχαστρο αυτών που τον αμφισβητούν. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ είναι ούτως ή άλλως δυσαρεστημένος από την καθυστέρηση των πληρωμών καθώς και από την προοπτική μείωσης των αποδοχών του και χθες με τις δηλώσεις του έδειξε ότι δεν νιώθει το ίδιο ζεστά στην ομάδα του ΠΑΟΚ όπως ένιωθε όταν επέστρεψε από τον Παναθηναϊκό. Οι απαντήσεις του, οι οποίες δυσαρέστησαν, ήταν όσον αφορά το αν θα επέστρεφε στον ΠΑΟ: «Δεν ξέρω πώς μπορεί να εξελιχθεί η ζωή. Αυτή τη στιγμή είμαι εδώ και αυτό έχει σημασία».

Για το αν θα έπαιζε ποτέ στον Ολυμπιακό, είπε: «Ποτέ δεν ξέρεις πώς μπορεί να εξελιχθούν τα πράγματα. Από εκεί και πέρα εγώ ως Δημήτρης έχω κάποιες αρχές, τις οποίες τηρώ».

Για τις συζητήσεις περί μειώσεων: «Αν με καλέσει η ομάδα μου θα συζητήσω. Μπορεί να έρθει και να μου ζητήσει πράγματα που είναι υπερβολικά για εμένα, ενώ για άλλους δεν είναι. Δεν ξέρεις πώς μπορεί να εξελιχθεί μία τέτοιου είδους συζήτηση».

Για το ότι δεν πουλάει οπαδιλίκι: «Οταν μπήκα επαγγελματικά σε αυτόν τον χώρο εκδηλώθηκα και αυτό με κυνηγάει γενικά στη ζωή μου. Σήμερα υπάρχει κόσμος που με αντιπαθεί ή με μισεί, τους οποίους ούτε καν τους γνωρίζω και το σίγουρο είναι ότι ο λόγος που εκδηλώνουν αυτά τα συναισθήματα είναι από την αγάπη που μου είχαν. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω δεν ξέρω πώς θα λειτουργούσα, γιατί δεν θα ήθελα να είμαι σε αυτή τη θέση».

n Ο Φρεντερίκ Νιμανί προπονείται από χθες με τον ΠΑΟΚ, ακόμη όμως δεν έχει δείξει τι μπορεί να κάνει. Σήμερα αναμένεται να σταλεί στην ΟΥΕΦΑ το υπόμνημα του Δικεφάλου με τις διορθωτικές κινήσεις που έχει κάνει μειώνοντας τον προϋπολογισμό του και θα υπάρξει απάντηση από τη συνομοσπονδία προκειμένου να φανεί αν χρειάζεται να γίνουν και άλλες κινήσεις.