Ο λόγος στους αναγνώστες
Ο Νώντας Βλαχόπουλος, από το Σικάγο, γράφει:

«Εχθρός του Ελληνα είναι ο εαυτός του. Ο ελληνισμός του εξωτερικού παρακολουθεί τον κανιβαλισμό των πολιτικών αρχηγών και τους μισθοφόρους κουκουλοφόρους ορισμένων. Την Παπαρήγα με λάβαρο το σφυροδρέπανο και τους πραιτοριανούς της να καταλαμβάνουν υπουργεία, εργοστάσια παρεμποδίζοντας τους εργάτες να εργαστούν και προπηλακίζοντας τουρίστες σε λιμάνια, αεροδρόμια, ξενοδοχεία!..
Ο Καρατζαφέρης με το λεξικό του Μπαμπινιώτη από το βήμα της Βουλής καθησυχάζει το Κοινοβούλιο, ενώ ο Ροντούλης να αποκαλεί τους βουλευτές "ψεύτες - απατεώνες - γομάρια"!..
Η Κανέλλη με μια φραντζόλα ψωμί ανέβηκε και αυτή στο βήμα της Βουλής και κήρυξε την προλεταριακή επανάσταση!.. Ο Μωϋσής Σαμαράς από το Ζάππειον και από το Βουνό κατέβηκε με τις 10 εντολές να απαλλάξει την πατρίδα από τα 400 δισ. και με εντολή του Θεού, σε 2 χρόνια, θα πάει τους Ελληνες στον παράδεισο!.. Οι τσιφλικάδες υπουργοί του ΠΑΣΟΚ κάνουν το παν για να προστατεύσουν τα προνόμιά τους. Οι βουλευτές δεν δίνουν το παράδειγμα να κόψουν τους δικούς τους μισθούς, ενώ οι συνταξιούχοι δίνουν τον οβολό τους για την πατρίδα. Βλέπω τον αντιπρόεδρο Πάγκαλο ότι φέρνει αντίρρηση να δώσουν τα 500 ευρω, ενώ αυτός έχει 50 ακίνητα. Ο λαός - μερικές χιλιάδες - στο πεζοδρόμιο και τους ζητά να πάνε την πατρίδα στη χρεοκοπία! Δεν έχει καταλάβει ότι αν μας κόψουν τα δάνεια η πατρίδα θα πτωχεύσει. Θα έχουμε κατοχή 1941 όταν η μητέρα μας, μας έφτιαχνε χυλό.
Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τα δικά μας και όχι με τα δάνεια. Μας πήραν χαμπάρι ότι αγοράζουμε κοστούμια Armani και ιταλικές γραβάτες. Ο θεός της Ελλάδας μάς έστειλε την τρόικα - Μνημόνιο. Ιδού η Ρόδος, ιδού και ο γκρεμός».

*** Μια παρατήρηση: Το χρονογράφημά σας δεν διαβάζεται. Γράφετε γρήγορα με μουντζούρες και χωρίς σημεία στίξης. Παρακαλώ, να γράφετε πιο καθαρά.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από