Mε υπηρεσιακό δίδυμο προπονητών και ανανεωμένη ενδεκάδα ο Αρης νίκησε με 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και πήρε ανάσα βαθμολογικά.

Οι Μιχαλήτσος και Σεμερτζίδης έβγαλαν από το ψυγείο και τον Καστίγιο. Ο άσωτος επιθετικός των Κίτρινων σκόραρε το μοναδικό γκολ του αγώνα στο 12′ με πλασέ μέσα από την περιοχή και με χειρονομία το αφιέρωσε στον προπονητή του.

Ο Καστίγιο ήταν ζωηρός, είχε πάθος, απέφυγε τις φλύαρες ενέργειες και γενικά έδειξε ότι έχει χημεία με τη νέα κατάσταση στα αποδυτήρια. Για την ενδεκάδα επελέγη και ο παροπλισμένος Παπαστεριανός.

«Ηξερα ότι μπορούσαν να δώσουν λύσεις για κάποιο χρονικό διάστημα. Επαιξαν και βοήθησαν την ομάδα. Κάποια παιδιά έπαιξαν χωρίς πολλές προπονήσεις, κουράστηκαν και προς τιμή τους ζήτησαν αλλαγή. Μας περιμένει Γολγοθάς και τους χρειαζόμαστε όλους», σχολίασε ο προπονητής του Αρη.

Ο Καστίγιο βγήκε πρόθυμα και κατευθύνθηκε προς τον πάγκο, σε αντίθεση με τη συμπεριφορά στο ματς με τον Παναιτωλικό, για να πάρει τη θέση του στο 80′ ο Γιαννιώτας.

Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν σχετικά εύκολα τους Κίτρινους μακριά από την εστία τους, είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν έβγαλαν την καθοριστική τελική πάσα. «Ο Αρης δεν ήταν καλύτερος από εμάς, αλλά έβαλε γκολ», σχολίασε ο Αγγελος Αναστασιάδης.

ΑΡΗΣ: Βελλίδης, Καζναφέρης, Ντίκο, Λαζαρίδης, Μίσελ, Φατί, Παπαστεριανός (84′ Πρίττας), Νέτο, Ουμπίντες, Καστίγιο (80′ Γιαννιώτας), Τσέζαρεκ (70′ Σολτάνι).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κηπουρός, Πατσατζόγλου (77′ Κυριάκος), Βάντερσον, Κώτσιος, Τζημόπουλος, Ανδράλας (10′ Ντε Βιντσέντι), Γεωργίου, Βίλα, Μπεσέρα, Σκούφαλης, Τζάνης (46′ Μπακαγιόκο).