Αναφερόμενος στην Κέρκυρα και στον Ολυμπιακό, ο πορτογάλος προπονητής του Παναθηναϊκού θυμήθηκε την απόδοση των Φαιάκων εναντίον του Ολυμπιακού στην έδρα τους και το 0-4 με τα γκολ του Πάντελιτς και είπε με νόημα: «Αυτή ήταν η Κέρκυρα που έπαιζε με τον Ολυμπιακό;».

Ο Φερέιρα προσπάθησε να εξηγήσει το γεγονός ότι ο Βιτόλο έχει ξεχαστεί για μήνες στον πάγκο και τη μη χρησιμοποίηση του Τοτσέ, μολονότι έσωσε τον ΠΑΟ στο Αγρίνιο. «Δεν παίζουμε με 14 ποδοσφαιριστές αλλά με 11. Λείπουν παιχνίδια από τον Τοτσέ», είπε εννοώντας ότι δεν μπορούν να παίζουν όλοι βασικοί. Ζήτησε άμεσα την απόκτηση κεντρικού αμυντικού καθώς είναι τραυματίες οι Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι και ο Καντέ αποχωρεί λόγω υποχρεώσεων με την εθνική ομάδα του Μάλι. «Το αμυντικό πρόβλημα που ξέρετε ότι υπάρχει, θα προσπαθήσουμε να το επιλύσουμε ψάχνοντας έναν αμυντικό. Θέλουμε έναν στόπερ, έτοιμο να βοηθήσει. Για τις άλλες θέσεις δεν έχω να πω κάτι. Προσπαθούμε να το επιλύσουμε με τη δουλειά που κάνουμε».

Για το ματς είπε: «Χάσαμε πολλές ευκαιρίες και όσο περνούσε η ώρα, η ομάδα αισθανόταν πίεση και της έλειπε η ηρεμία. Εσείς θα με ρωτήσετε, αλλά εγώ ήδη ρώτησα γιατί οι παίκτες μου έπαιξαν έτσι. Δεν έχουμε καμία δικαιολογία. Ημασταν κακοί και δεν μου άρεσε η εικόνα μας».

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του δήλωσε ο Χάβι Γκραθία. Ο ισπανός προπονητής της Κέρκυρας εξήγησε: «Φεύγουμε ηττημένοι, αλλά υπάρχουν τρόποι να νικάς και να χάνεις. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου γιατί παίξαμε επιθετικά και διεκδικήσαμε τη νίκη. Είχαμε την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας. Ο αντίπαλός μας έκανε αντεπιθέσεις, εκμεταλλευόμενος την κούρασή μας προς το τέλος. Είμαι ικανοποιημένος, όσο μπορώ, από την ήττα γιατί η εμφάνισή μας επιτρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Μας έλειψε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια».