Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Στη Ρόδο, η συνάντηση του Διαγόρα με τον Πιερικό καθυστέρησε να αρχίσει 35 λεπτά επειδή οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να συγκεντρώσουν το απαιτούμενο ποσό για να πληρώσουν τους διαιτητές!

Το ματς διεξήχθη χωρίς θεατές επειδή οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να σφραγίσουν εισιτήρια!

Οι περισσότερες ομάδες της Football League, πάντως, εκπέμπουν σήμα κινδύνου εξαιτίας των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων και μάλιστα απειλούν ακόμα και με διακοπή του πρωταθλήματος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, έπειτα από εννέα αγώνες, η Βέροια είναι μόνη στην πρώτη θέση μετά την εκτός έδρας νίκη της επί της Καλλονής (1-0, με τον Καντί στο 72′). Κι αυτό, αφού ο Βύζας νίκησε στα Μέγαρα 2-1 τον Πλατανιά. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τους Χριστοφιλέα (45′) και Ηλιόπουλο (79′) και ο Πλατανιάς μείωσε με τον Μαραγκουδάκη (94′). Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, Πανσερραϊκός – Πανθρακικός έμειναν στο 0-0.

Η Λάρισα επικράτησε 3-0 στα Γιαννιτσά της Αναγέννησης με γκολ των Τσιμπάμπα (24′, 84′), Χατζή (45′).

Η Παναχαϊκή νίκησε 2-1 τον Αγροτικό Αστέρα με δύο γκολ του Φουρτάδο, το καθοριστικό στο 93′. Ο Φουρτάδο άνοιξε το σκορ με πέναλτι (60′) και με τον ίδιο τρόπο ισοφάρισε ο Καρακατσάνης (78′) για τον Αγροτικό Αστέρα.

Με δύο γκολ του Κουτσοσπύρου (58′ και 73′) ο Πιερικός νίκησε 2-0 στη Ρόδο τον Διαγόρα. Στα Ψαχνά, ο τοπικός Ηρακλής ισοφάρισε με τον Ζουλιώτη στο 93′ την Καλλιθέα (2-2) που είχε προηγηθεί 2-0 (Μαρουκάκης 15′, 20′). Οι γηπεδούχοι είχαν μειώσει με τον Ζουλιώτη (πέν., 79′).

Οι Σιάκας (37′ πέν.) και Ταμπάκης (69′) σκόραραν στο 2-0 του Φωκικού επί του Θρασύβουλου. Επίσης: Αναγέννηση Επανομής – Εθνικός Αστέρας 0-0.

Στη βαθμολογία, η Βέροια έχει 21 βαθμούς και ακολουθούν οι Πλατανιάς 18, Πανθρακικός 17, Λάρισα και Πανσερραϊκός από 16, Πιερικός 15.