Εβρεξε και πάλι φέτος νεκρά πουλιά στο Μπίμπι, μια μικρή πόλη του Αρκανσο, όπως είχε συμβεί και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2010. Πέρυσι στις 31 Δεκεμβρίου 5.000 κοτσύφια είχαν πέσει νεκρά από το νυχτερινό ουρανό. Και φέτος το φαινόμενο επαναλήφθηκε.
Καθώς στην πόλη άρχιζαν τα πάρτι της παραμονής του νέου έτους, πουλιά άρχισαν και πάλι να πέφτουν από τον ουρανό. Η Αστυνομία ανακοίνωσε πως άρχισε να δέχεται σχετικά τηλεφωνήματα λίγο μετά τις 7 μ.μ. και ένα τοπικό τηλεοπτικό κανάλι μετέδωσε πως ο ουρανός βρέχει πουλιά. Ο Τζέικομπ Λάντραμ είπε στον τηλεοπτικό σταθμό KTHV του Αρκανσο ότι περνούσε με το αυτοκίνητό του από το κέντρο της πόλης όταν είδε πολλά πουλιά να πέφτουν. «Τα πουλιά είχαν γεμίσει τον χώρο στάθμευσης και τον δρόμο», είπε. «Είναι παράξενο που συνέβη δύο χρονιές στη σειρά». Δεν είναι σαφές πόσα πουλιά έπεσαν φέτος νεκρά, καθώς η επιχείρηση περισυλλογής τους συνεχίζεται.

ΤΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ. Μια θεωρία για το συμβάν της περυσινής χρονιάς είναι επικεντρωμένη στα πυροτεχνήματα. Ειδικοί στη συμπεριφορά των ζώων είπαν ότι οι δυνατοί ήχοι και τα λαμπρά φώτα των επιδείξεων πυροτεχνημάτων με τις οποίες γιορτάζεται ο ερχομός του νέου έτους μπορεί να ξάφνιασαν και να αποπροσανατόλισαν τα πουλιά. Μόλις έγινε γνωστό ότι τα πουλιά πέφτουν και πάλι νεκρά από τον ουρανό, η Αστυνομία του Μπίμπι επέβαλε αμέσως απαγόρευση στη χρήση πυροτεχνημάτων. Οι έξι ή επτά αστυνομικοί υπηρεσίας πήραν τα περιπολικά και περιπολούσαν στην πόλη διακόπτοντας τα πάρτι και ψάχνοντας να εντοπίσουν εγκαταστάσεις εκτόξευσης πυροτεχνημάτων.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από