Ποια ομάδα θα κάνει ποδαρικό με το δεξί το νέο έτος; Η 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super league θα διεξαχθεί σε δύο δόσεις (σήμερα τρεις συναντήσεις και αύριο πέντε ματς).

Εκτός από το ματς της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ κόντρα στη Δόξα, αγώνες θα γίνουν στη Νέα Σμύρνη και στους «Ζωσιμάδες».

Ο Σουλεϊμάν Ομο είναι το μοναδικό πρόβλημα για τον τεχνικό του Πανιωνίου Ακη Μάντζιο ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Σμύρνη (17.15, Novasports 2). Η αποστολή της ομάδας της Νέας Σμύρνης: Σιδεράκης, Ανέστης, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Πετκάκης, Κβιρκβέλια, Αυλωνίτης, Σταυροθανασόπουλος, Σάμαρης, Μιλοβάνοβιτς, Ρόκας, Γουνδουλάκης, Αναστασόπουλος, Κολοβός, Κούτσι, Σκέμπρι, Αμπντουλάγιεφ, Μπούζα.

Ο ισπανός αμυντικός Ρούμπεν Πουλίδο αποκλείστηκε από την αποστολή του Αστέρα Τρίπολης. Ο προπονητής των Αρκάδων Σάκης Τσιώλης δεν υπολογίζει τους τραυματίες Μπαρτολίνι, Ροτζέριο, Ορόθκο, Ρούμπιλ και τον τιμωρημένο Χουανίτο. Επέστρεψαν οι Περόνε, Αρσενίεβιτς, Τσουμάγκας.

Η αποστολή: Χακόμπο, Μπαντής, Αργυρόπουλος, Φορμίκα, Πιπίνης, Κωστούλας, Κουρμπέλης, Αλβαρες, Λαδάκης, Ουσέρο, Τσουμάγκας, Ράγιος, Ναβάρο, Τσαμπούρης, Αρσενίεβιτς, Χούλι, Περόνε, Μπρέσκα, Σολάκης.

Τέλος, στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΟΦΗ στους «Ζωσιμάδες» (17.15, Supersports 4) ο τεχνικός των Ηπειρωτών Αγγελος Αναστασιάδης θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Πάντου (τιμωρημένος), Λίλα (τραυματίας), Ντε Βινσέντι (ανέτοιμος) και Κεϊτά (απουσίαζε αδικαιολόγητα από τις τελευταίες προπονήσεις).

Από τον ΟΦΗ θα απουσιάσει ο Χόρχε Λόπεθ, ο οποίος υπέστη τράβηγμα στους προσαγωγούς στην προχθεσινή προπόνηση. Εκτός έμειναν και οι τραυματίες Ουκάρ, Ζαχαράκης, όπως και οι Χαριτωνίδης, Νύκταρης, Μονιάκης, Σαχσανίδης. Ο Ζαχαράκης που υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση ανεβάζει σταδιακά την ένταση των προπονήσεων. Ο Νίκος Αναστόπουλος συμπεριέλαβε στην αποστολή και τους Μποντόρ, Παπουλή, Γεωργίου (αποθεραπεύτηκαν).