ΟΠΟΙΟΣ βάλει τα χρήματα για να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές, παίρνει την ΑΕΚ.

Αυτό είναι το συμπέρασμα από όσα γίνονται τα τελευταία 24ωρα στα ενδότερα της ΠΑΕ με τις συνεχείς επαφές και τα ταξίδια του κ. Αδαμίδη.

Κατ’ αρχάς, το μόνο επίσημο μέχρι στιγμής είναι το όνομα του κ. Ξενιάδη. Κατά τα λοιπά, το τουρ του προέδρου στο Ντουμπάι δεν έφερε τίποτα το ουσιαστικό, παρά μόνο μια θολή υπόσχεση δύο επενδυτικών εταιρειών. Στο στυλ αυτής που συζητούσε προ καιρού ο Παναθηναϊκός. Οχι άμεσα, όμως, όπως λένε στην ΑΕΚ.

Οσον αφορά στον κ. Βλάχο, είναι απίστευτο το πώς ο κ. Αδαμίδης έφτασε να κουβεντιάζει με τον συγκεκριμένο δικηγόρο για την ΑΕΚ, από την ώρα που δεν του έδειξε μια έγγραφη εξουσιοδότηση. Μόνο το όνομα αυτού που θεωρητικά εκπροσωπούσε, του ανέφερε. Χρήματα φυσικά, δεν εμφάνισε ο κ. Βλάχος και έτσι η ΑΕΚ πορεύεται με τα 200 χιλιάρικα του κ. Νοτιά.

Αρα, τα 2,5 εκατ. που υποσχέθηκε να ρίξει ο κ. Ξενιάδης μοιάζουν με δώρο μεγάλης αξίας.

Ο κ. Ξενιάδης στο ραντεβού με τους παράγοντες της ομάδας αναφέρθηκε σε γραφεία του στο Χονγκ Κονγκ και αλλού, αλλά μάλλον ξέχασε να πει για την έδρα του στο Μοσχάτο και τον Πειραιά.

Επίσης, φρόντισε να αναφέρει πως γνωρίζεται με τον κ. Μαρινάκη, χωρίς να πει αν έχει κάνει δουλειές με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού ή παρέμειναν αυτές στη μέση… Υποσχέσεις, υποσχέσεις, υποσχέσεις… Κάτι σύνηθες για την ΑΕΚ.

Στην ΠΑΕ αναζητούν στοιχεία και βρίσκονται στο σκοτάδι, αλλά αυτοί που προτείνουν τον Ξενιάδη βεβαιώνουν πως διαθέτει ρευστό.

Μάλιστα, λέγεται πως έκανε και πλάνα για την επόμενη ημέρα. Κοντά στα 2,5 εκατ. τις επόμενες ημέρες για το 20% μέσω της αύξησης και αργότερα το υπόλοιπο ποσό για να φτάσει τα 10 εκατ. που δεσμεύθηκε. Να δούμε αν το κάνει, γιατί συνήθως στο χρήμα όλοι κολλάνε. Και όχι στο να βρει κάποιος παράγοντες τύπου Κασνακίδη ή Κασσαβέτη. Εύκολο είναι να βρεθούν οι συμπληρωματικοί…