Μετά τη «σφαγή» του Εργοτέλη στην Κέρκυρα, ακολούθησε μία ακόμη και μάλιστα ακόμη χειρότερη, με την κρητική ομάδα να φωνάζει δικαιολογημένα για δύο περιπτώσεις πέναλτι, πάνω στον Μπούντιμιρ και τον Φραγκουλάκη. Στην κρητική ομάδα δεν εξέδωσαν αυτήν τη φορά ανακοίνωση διαμαρτυρίας. Η συμπεριφορά που τυγχάνει ο Εργοτέλης από τους διαιτητές προβληματίζει όμως τους ανθρώπους της ομάδας.

Πάντως, η πίκρα για την κακή διαιτησία μετριάστηκε από το ντεμπούτο που έκανε στη Σούπερ Λιγκ ένα ακόμη παιδί από τα σπλάγχνα της ομάδας. Ο 19χρονος Μανόλης Τζανακάκης. Την περασμένη Τρίτη έγινε επαγγελματίας και το Σάββατο ο Καραγεωργίου τον έριξε στα… βαθιά. Και μάλιστα τα πήγε πολύ καλά αγωνιζόμενος ως δεξιός χαφ. Μετά τον τερματοφύλακα Καβουσάκη και τον Σαρρή, ένα ακόμη παιδί από την ακαδημία του Εργοτέλη, χτυπάει την πόρτα της ενδεκάδας.

Ο μικρός δήλωσε για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ότι «παίξαμε καλύτερα, αξίζαμε κάτι παραπάνω, δεν μας έδωσε δύο πέναλτι ο διαιτητής και είμαστε στεναχωρημένοι που δεν πήραμε κάτι καλύτερο, όμως πρέπει να προσπαθήσουμε για τη συνέχεια». Για το ντεμπούτο του είπε ότι «είμαι χαρούμενος, αλλά θα ήθελα να συνδυαστεί το ντεμπούτο μου με νίκη». Οσον αφορά τις εμφανίσεις του Εργοτέλη τόνισε πως «είμαστε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι τα αποτελέσματα θα έρθουν στο μέλλον».

Η σκέψη στη Δράμα

Στον Εργοτέλη πλέον βλέπουν το παιχνίδι την Κυριακής με τη Δόξα Δράμας στο Παγκρήτιο Στάδιο, όπου η νίκη είναι μονόδρομος. Από το παιχνίδι αυτό θα απουσιάσει ο Χίμπλιγκερ, που έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή για κάρτες, όπως και ο Ολίσε. Επιστρέφει ο Σαρρής, ενώ αμφίβολο είναι αν θα προλάβει το παιχνίδι ο Λεάλ.