Σε έλεγχο των αστυνομικών, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, στην καμπίνα του οδηγού του πρώτου φορτηγού 10 δέματα με κάνναβη βάρους 11 κιλών και 60 γραμμαρίων, ενώ στην καμπίνα του οδηγού του δεύτερου φορτηγού επίσης 10 δέματα με κάνναβη βάρους 11 κιλών και 15 γραμμαρίων.

Τα δύο φορτηγά ήταν γεμάτα με άδεια μπουκάλια μπύρας και προορισμός τους ήταν η Αθήνα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στο εισαγγελέα Ιωαννίνων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

-Στο μεταξύ στα Γιάννινα, συνελήφθη 44χρονος Αλβανός, γιατί βρέθηκε στην κατοχή του συσκευασία με 91 γραμμάρια κοκαΐνης που σκόπευε να πουλήσει σε χρήστες των Ιωαννίνων.

-Εξ’ άλλου αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων συνέλαβαν στα χωριό Κτίσματα στα ελληνοαλβανικά σύνορα, τρεις Αλβανούς ηλικίας 23, 22 και 24 χρόνων αντίστοιχα, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν 2 ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν 28 δέματα με χασίς βάρους 22 κιλών. Γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός ακόμη δράστη, που συμμετείχε στη διακίνηση των ναρκωτικών και διέφυγε σε παρακείμενη δασώδη περιοχή.

-Στην Άρτα και την Ηγουμενίτσα, τέλος, συνελήφθησαν ένας Αλβανός και δύο Έλληνες για διακίνηση μικρών ποσοτήτων κάνναβης.