Εκ των έσω θα επιχειρήσει να καλύψει ο Εργοτέλης μέχρι τον Ιανουάριο τη μεγάλη απώλεια του Ντιέγκο Ρομάνο. Στην κρητική ομάδα ευελπιστούν σε αναβάθμιση της απόδοσης του Κουτσιανικούλη, για το ένα άκρο της επίθεσης, ενώ τόσο ο Φραγκουλάκης, που μπορεί να αγωνιστεί ως ελεύθερος χαφ, όσο και οι νεαροί Χρυσοφάκης και Καρέλης, αναμένεται να πάρουν πιο ενεργό ρόλο από την τεχνική ηγεσία.

Θέμα μεταγραφής του 34χρονου Αφρικανού Ντιέ δεν τίθεται, ωστόσο είναι βέβαιο ότι στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου η κρητική ομάδα θα αναζητήσει έναν, ίσως και δυο κεντρώους παίκτες για να καλύψει το κενό του Ρομάνο.

Στον Εργοτέλη, η σκέψη όλων είναι στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναιτωλικό στο Παγκρήτιο στάδιο. Στο τεχνικό επιτελείο ευελπιστούν ότι ο Μπούντιμιρ θα είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας.

ΟΦΗ

Δεν θα έχει οργανωμένη κερκίδα φιλάθλων το Σάββατο στη Νέα Σμύρνη στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο (5.15 NOVA) ο ΟΦΗ. Αυτό αποφασίστηκε στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης της αναμέτρησης που έγινε την Παρασκευή στην Αθήνα. Η Αστυνομία είπε οχι στο αίτημα του ΟΦΗ για μια κερκίδα που θα φιλοξενούσε τους φιλάθλους του ΟΦΗ από την Αθήνα, αλλά και εκείνους που θέλουν να ταξιδέψουν απο την Κρήτη για την αναμέτρηση.

Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Αναστόπουλο είναι τα γνωστά. Οι Βάντο, Μπούρμπος, Χαριτωνίδης, Πίτσος δεν υπολογίζονται ούτε για αυτο το παιχνίδι, ενώ αμφίβολη παραμένει και η συμμετοχή του Παπουλή. Επιστρέφουν όμως οι Σουμπίνιο και Κάται, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.