Στο μεταξύ σύσκεψη με αντικείμενο τα βήματα που πρέπει να γίνουν και στη Βουλή για την ολοκλήρωση και την εφαρμογή της συμφωνίας, τον οδικό χάρτη, δηλ. μέχρι την υλοποίηση της συμφωνίας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο γραφείο του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, στη Βουλή.

Στη σύσκεψη, τη οποίας προήδρευσε ο κ. Παπανδρέου, συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρης Ρέππας, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης και ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο στις 5 το απόγευμα, συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ υπό την προεδρία του κ. Παπανδρέου.

Ο Πρωθυπουργός αναμένεται να παραθέσει στους βουλευτές τα αποτελέσματα της συνόδου κορυφής και να τους ζητήσει να στηρίξουν το κυβερνητικό έργο και τις αποφάσεις που ελήφθησαν στις Βρυξέλλες.

Πάντως, στον τύπο του Σαββατοκύριακου, αρκετοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ εξακολουθούν να ζητούν από τον πρωθυπουργό συγκεκριμένες πολιτικές πρωτοβουλίες

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από