Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει μια ακόμη νίκη στην έδρα του. Το τελικό 2-2 με αντίπαλο τον ΟΦΗ μοιάζει με σοκ, καθώς οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και όλα έδειχναν πως θα εξασφάλιζαν την κατάκτηση των βαθμών.

Κι όμως, ο ΟΦΗ δεν είχε πει την τελευταία λέξη. Οι ποδοσφαιριστές του Αναστόπουλου με αντεπίθεση σημείωσαν δύο γκολ μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, έφτασαν στο 2-2 και πανηγύρισαν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα.

Το ματς ήταν συναρπαστικό. Ο κόσμος στις εξέδρες αποδοκίμασε τους φιλοξενούμενους στην αρχή και χειροκρότησε τον Αναστόπουλο. Φυσικά,όπως συμβαίνει το τελευταίο διάστημα, δεν έλειψαν τα πανό και τα συνθήματα με πολιτικό περιεχόμενο.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Τζιμπούρ με κεφαλιά από κοντά έκανε το 1-0. Το 2-0 ήρθε με σουτ του Μιραλάς στο 62′. Και εκεί που όλοι άρχισαν να σκέφτονται τον αγώνα με τη Ντόρτμουντ στη Γερμανία, ο ΟΦΗ αντέδρασε με τρόπο εντυπωσιακό. Πρώτα μείωσε στο 74′ με κεφαλιά του Μάντζιου ύστερα από άστοχη έξοδο του Κοστάντσο και στο 77′ ο Γεωργίου με σουτ πέτυχε το τελικό 2-2. Ο Ολυμπιακός παρά το γεγονός ότι πίεσε στη συνέχεια, δεν έφτασε στο τρίτο γκολ.

Ετσι, στην πρώτη θέση είναι μόνος ο Ατρόμητος με 16 βαθμούς, ενώ ο Ολυμπιακός έχει 14.

Διαιτητής: Σελίμος.

Κίτρινη: Χόρχε Λόπεθ.

Ολυμπιακός: Κοστάντσο, Μανιάτης, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Φετφατζίδης, Χολέμπας, Μακούν(80′ Πάντελιτς), Ορμπάιθ(70′ Μοντέστο), Αμπντούν(46′ Ιμπαγάσα), Τζιμπούρ, Μιραλάς.

ΟΦΗ: Κάρολ, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Μπουλούτ, Κάλαιτζιτς, Μπόντορ(76′ Ρόβας), Μάντζιος, Σίσιτς(68′ Καμπάνταης), Χ. Λόπεθ, Ζ. Λόπεθ(70′ Βερόν), Γεωργίου.