Τα σοβαρά οικονομικά και ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει επικαλέστηκε για να δικαιολογήσει τη ληστεία που έκανε σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ ένας 46χρονος αρχιφύλακας της Αντιτρομοκρατικής. Στο σπίτι του μάλιστα βρέθηκαν ισχυρά ηρεμιστικά, ενώ είχε απευθυνθεί σε ψυχίατρο, χωρίς όμως να ενημερώσει την υπηρεσία του. Στην Αντιτρομοκρατική υπηρετούσε τα τελευταία δέκα χρόνια και δεν είχε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα. Ο 46χρονος σύμφωνα με πληροφορίες είχε χωρίσει πρόσφατα και είχε περιέλθει σε δεινή οικονομική κατάσταση.

Προχθές το βράδυ πήρε την απόφαση. Πήγε αρχικά σαν πελάτης σε πρακτορείο ΠΡ0ΠΟ και όταν βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία, αφού κάλυψε πρόχειρα με την κουκούλα του μπουφάν του τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, χρησιμοποιώντας το υπηρεσιακό του όπλο απείλησε το ζευγάρι των ιδιοκτητών και αφαίρεσε 180 ευρώ από το ταμείο.

Κατά τη διαφυγή του καταδιώχθηκε από τον σύζυγο της ιδιοκτήτριας. Στη γειτονιά έτυχε να βρίσκεται εκείνη την ώρα ένας Ειδικός Φρουρός και μια γυναίκα αστυφύλακας, εκτός υπηρεσίας, οι οποίοι έσπευσαν για βοήθεια. Τον καταδίωξαν και τον ακινητοποίησαν. Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν αμέσως στην περιοχή και τον συνέλαβαν. Τον οδήγησαν στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων που έχει αναλάβει την υπόθεση.