Αν οι παίκτες του Αρη ένιωσαν πίεση στα παιχνίδια με αντιπάλους τον Ατρόμητο και την Ξάνθη και λόγω της πίεσης αυτής στραβοπάτησαν μέσα στην έδρα τους, τώρα η πίεση ενόψει της αναμέτρησης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Κυριακή είναι πολλαπλάσια.

Αυτός θα είναι και ο μεγαλύτερος αντίπαλος για τον Σάκη Τσιώλη και τους παίκτες του κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας αλλά και στο παιχνίδι της Κυριακής.

Ολοι γνωρίζουν ότι μετά

τις εμφανίσεις που πραγματοποίησαν μέχρι τώρα, αν δεν κερδίσουν τον ΠΑΟΚ την Κυριακή, θα έχουν πρόβλημα για να φύγουν από το γήπεδο ενώ και ο Σάκης Τσιώλης θα αποτελέσει παρελθόν για την ομάδα. Ολοι λοιπόν είναι υποχρεωμένοι να προετοιμάζονται με το πιστόλι στον κρόταφο, όσο δύσκολο και αν είναι κάτι τέτοιο.

Το μόνο ενθαρρυντικό για την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι ότι επιστρέφει ο Νέρι Καστίγιο που εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του, ενώ και ο Γιάκομπ θα βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, αφού στον αγώνα της Κρήτης ήταν αδύναμος λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπώρησε όλη την προηγούμενη εβδομάδα.

Παρ’ όλα αυτά, τα προβλήματα των απουσιών, δηλαδή των Τσέζαρεκ, Βράνιες και Νάτσο Γκαρσία, είναι σημαντικά, με σημαντικότερο αυτό του Τσέζαρεκ από την επιθετική γραμμή της ομάδας.

Αντώνης Ρεπανάς