Τα φάντος δεν έρχονται…

Aκυρώνονται οι δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (21 και 22 Οκτωβρίου) της Ντούλτσε Ποντς, λόγω «σοβαρού προβλήματος υγείας» που παρουσίασε, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές σε ανακοίνωσή τους. Οσοι έχουν αγοράσει ήδη εισιτήρια μπορούν να τα εξαργυρώνουν από τα σημεία προπώλησης – για τη Θεσσαλονίκη από τα ταμεία Μεγάρου Μουσικής, Πλατεία Αριστοτέλους (τηλ. 2310-895.938/9) και για την Αθήνα (ταμεία Μεγάρου Μουσικής και Ομήρου 8 τηλ. 210-7282.333). Πρόθεση και των δύο πλευρών, λέει η ανακοίνωση, είναι οι συναυλίες να γίνουν κάποια στιγμή αργότερα. Τα φάντος στην αναμονή.

Μ.Μ.

Βάρος στις ξένες σειρές

Στην εποχή της συρρίκνωσης ο Σκάι ανταποκρίνεται στις συνθήκες που επικρατούν, όμως οι άνθρωποί του ευελπιστούν πως με το μείγμα προγράμματος που διαμόρφωσαν για τη νέα – δύσκολη – τηλεοπτική σεζόν «ο τηλεθεατής θα έχει επιλογές για να παρακολουθεί χωρίς να δυσανασχετεί». Αν και το κανάλι του Φαλήρου έχει ξεκάθαρο ειδησεογραφικό – ενημερωτικό στίγμα που το ενισχύει με το εβδομαδιαίο τοκ σόου «48 λεπτά» της Πόπης Τσαπανίδου, οι δυνατότητες επιλογής στο ψυχαγωγικό κομμάτι είναι ενδιαφέρουσες. Θα έχει (κάθε απόγευμα) τις εκπομπές «Για μια καλύτερη ζωή» με τη Δέσποινα Καμπούρη, «Γονείς από κούνια» με τη Νόνη Δούνια και μια εβδομαδιαία εκπομπή μαγειρικής με τον Γιάννη Δίσκα (εκτός της καθημερινής με την Ελένη Ψιχούλη). Στο prime time το κανάλι θα μεταδώσει και αμερικανικές σειρές, όπως τη «Χαβάη 5-0» που επαναλανσάρεται, τη δικαστική «The Defenders» με τους Τζέιμς Μπελούσι – Τζέρι Ο’Κόνελ, την αστυνομική «Βlue Bloods» με τον Τομ Σέλεκ, την ιατρική «Three Rivers» και τη μαύρη κωμωδία «Nurse Jackie». Επίσης θα προβάλλει τη βρετανική επιστημονικής φαντασίας «Torchwood», την αστυνομικού μυστηρίου «Sherlock» και την πολύκροτη ιστορική γεμάτη ίντριγκες «Βοργίες», με τον Τζέρεμι Aϊρονς. Το μενού του Σκάι περιλαμβάνει και ντοκιμαντέρ: «Μεγάλοι Ελληνες της Τέχνης και του Πολιτισμού» (σειρά εκπομπών για τους Σεφέρη, Ελύτη, Καβάφη, Ρίτσο, Καζαντζάκη, Κάλλας, Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Μελίνα Μερκούρη, Τσιτσάνη), «Βατοπέδι, όλη η ιστορία», «Η ιστορία της κρίσης στην Ελλάδα».

Χ.Ν.Ε.Ι.

Πρεμιέρα για ψηφιακή TV

Η ψηφιακή δορυφορική συνδρομητική πλατφόρμα του OTE TV είναι από χθες γεγονός. Ο OTE TV, ουσιαστικά μετεξέλιξη του Conn-x TV, ενσωματώνει και όλες τις υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης. Προσφέρει δύο πακέτα, το οικογενειακό και το πλήρες. Το Family Pack περιλαμβάνει τα ελεύθερα ελληνικά αναλογικά και ψηφιακά κανάλια (της ΕΡΤ δηλαδή), κανάλια με σειρές και ταινίες (Universal, Fox Life, FX, Sundance HD), δίκτυα αθλητικά (Eurosport HD, ESPN America HD και Classic, Eurosport2, Extreme Sports), κανάλια ντοκιμαντέρ (National Geographic Wild HD, Discovery, Discovery Sience), παιδικών προγραμμάτων (Disney Chanel, Nickelodeon, Baby TV), μουσικά (MTV HD, Mad Hits, VH1, C Music TV), ειδησεογραφικά (Euronews, Deutsche Welle, Bloomberg κ.ά.). Το Full Pack είναι το οικογενειακό πακέτο, προσφέροντας επιπλέον τα αθλητικά κανάλια του ΟΤΕ.

Ο OTE TV εξάλλου έχει δημιουργήσει και ξεχωριστά πακέτα για επαγγελματίες (π.χ. καφετέριες, πιτσαρίες, εστιατόρια). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερα στο http://www.otetv.gr.

X.