Απειλεί με αποχώρηση ο φερόμενος ως εκπρόσωπος του Αλ Σαούντ Βλάσης Τσάκας, στην περίπτωση που η σημερινή γενική συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δώσει έγκριση στην Arboris Capital να βρει επενδυτή!

Ο Τσάκας ήταν παρών στην Ξάνθη και υπογράμμισε πως το πιστοποιητικό με το γνήσιο της υπογραφής έχει φτάσει ηλεκτρονικά στον δικηγόρο, προσθέτοντας ότι σήμερα θα φτάσει το πρωτότυπο στους δικηγόρους του Βαρδινογιάννη. Μiα τέτοια εξέλιξη βέβαια θα αποτελέσει το έναυσμα για συνέχιση των συνομιλιών, αφού η πρόταση των 220 εκατ. ευρώ είναι η καλύτερη ώς τώρα και ικανοποιεί τον μεγαλομέτοχο.

Ο Τσάκας έκλεψε την παράσταση, αφού μίλησε και στο κανάλι της ΕΡΤ υποστηρίζοντας ότι ο πρίγκιπας Σουλτάν αλ Σαούντ παρακολουθούσε το παιχνίδι δορυφορικά και ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση του ημιχρόνου! «Μας ικανοποιεί η εμφάνιση, μίλησα με τον πρίγκιπα.

Τα χαρτιά που εμείς οφείλαμε είναι στα χέρια των δικηγόρων μας. Ευελπιστούμε ότι αυτή την εβδομάδα το θέμα θα τελειώσει. Ο πρίγκιπας θα έρθει την Παρασκευή, θα κανονιστεί ραντεβού με τον Βαρδινογιάννη και ελπίζουμε να δώσουν τα χέρια». Σε ό,τι αφορά την απειλή αποχώρησής τους (σχετικά με την Arboris), εξήγησε ότι για να μην πουν ότι θα φύγουν νύχτα, θα δώσουν, εφόσον αυτό συμβεί, στη δημοσιότητα τις επιστολές και τις εγγυητικές.

Ο πρόεδρος Δ. Γόντικας ήταν ενοχλημένος από τη διαιτησία Παππά: «Δεν γίνεται να μιλάμε για κάθαρση με τέτοια φαινόμενα».

Περίπου 1.000 οπαδοί του ΠΑΟ που βρέθηκαν στα Πηγάδια αποδοκίμασαν με συνθήματα την οικογένεια Βαρδινογιάννη και τον Βλάση Τσάκα. Υπήρχε πανό:

«Θύρα 13 Ξάνθης. Χαρίζεις τον Παναθηναϊκό. Πουλάς τον Βοτανικό. Κόψε το δούλεμα και φύγε από εδώ».

n Δέκα μέρες εκτός θα μείνει ο Βύντρα (διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου).